23 nisan için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tuğbaa_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tuğbaa_
arkadaşlar ben 23 nisana yangın varve istanbul direkler arası şarkısını arıyorum yardım edermisiniz başka ne yaptırabilirm aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllll

nerdesiniz yardım yok mu

aynı konudan bende müzdaribim ne yaptıracağım bilmiyorum aklımda birsürü şey var ama ne bileyim ya karar veremiyorum

ya ben aklımda var muzik yok sende olanlar ne var hocam çok aciiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllll içlerinden secebiliraiz

İlk deneyimim ve 23 nisan telaşı bende de var.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

23 Nisan gösterisi için erkek öğrencilere asker rondu yaptırabilirsiniz.Muhteşem oluyor.İmkanınız varsa gösteri sırasında arkadan bir slayt gösterisi ile tamamlayabilirsiniz.Çok ilgi görüyor çocuklarda çok beğeniyorlar.Uğur Işılak'ın "ADIM MEHMET" parçası ile süper tavsiye ederim...​

23 Nisan gösterisi için erkek öğrencilere asker rondu yaptırabilirsiniz.Muhteşem oluyor.İmkanınız varsa gösteri sırasında arkadan bir slayt gösterisi ile tamamlayabilirsiniz.Çok ilgi görüyor çocuklarda çok beğeniyorlar.Uğur Işılak'ın "ADIM MEHMET" parçası ile süper tavsiye ederim...​

hocam gosterıyı bıraz daha acıklayabılırmısınız

müzik "rap rap rap "diye başlıyor burada çocuklar asker sırasında arka arkaya yürüyerek sahnede tur atıp yanyana iştima sırası oluyorlar ve tek tek ortaya sağ baştan başlayarak gelip selam çakarak 1.bölük 3. tabur eren karapınar diyerek (örnek bu)yerine gidiyor söylerken müzik hafif açık oluyor daha sonrayükseliyor hepsinde aynı şekilde gelip kendilerini tanıtıyorlar tekrar sahnede 2 tur atıyorsunuz sıraya girip askeri harektler yapılıyor bazı hareketler çiftli bazıları tek olabilir mesela mekik,şınav çekmek,parande atmak,bir kişi eğilir üstünde atlar sağ ve sol baştan birer kişi çıkıp sürünebilir,bunları geliştirebilirsiniz.En sonundada küçük bir kule oluşturup bayrak açıyorsunuz ve sıraya girip bir tur dönüp selam çakarak oyunu bitiriyorsunuz.

müzik "rap rap rap "diye başlıyor burada çocuklar asker sırasında arka arkaya yürüyerek sahnede tur atıp yanyana iştima sırası oluyorlar ve tek tek ortaya sağ baştan başlayarak gelip selam çakarak 1.bölük 3. tabur eren karapınar diyerek (örnek bu)yerine gidiyor söylerken müzik hafif açık oluyor daha sonrayükseliyor hepsinde aynı şekilde gelip kendilerini tanıtıyorlar tekrar sahnede 2 tur atıyorsunuz sıraya girip askeri harektler yapılıyor bazı hareketler çiftli bazıları tek olabilir mesela mekik,şınav çekmek,parande atmak,bir kişi eğilir üstünde atlar sağ ve sol baştan birer kişi çıkıp sürünebilir,bunları geliştirebilirsiniz.En sonundada küçük bir kule oluşturup bayrak açıyorsunuz ve sıraya girip bir tur dönüp selam çakarak oyunu bitiriyorsunuz.

cook tesekkurler hocam guzel bır gosterı gercekten :36_15_4:

Teşekkürederim.Bende bu gösterimizin videosunu en kısa zamanda eklerim izlersiniz:36_7_8:

cok tesekkürler baska neler olabilir

cok tesekkürler baska neler olabilir

bende güzel şeyler var ama açıkçası bilgisayardan nasıl gönderilir bilmiyorum dik dur kardeşim diye bir şarkı var bütün sınıfa yaptırdım sözlerine uygun hareket yapılıyor güzel bir şey çıkıyo kıyafetlerde canlı renklerden olunca çok hoş görünüyorlar bunun dışında 23 nisanda kafkas dansı yaptırmıştım oda çok beğenilmişti

cok tesekurler ama muziğini acamıyorum

buradaki videoları açamıyorum ben:(
asker rondu güzelmiş yaa:) ama ront yasaklandı dendi hala yapılıyor... benim sınıfımda eşit sayıda kız ve erkek yok, mecbur grup olarak yaptıracağım.. başka fikir var mı arkadaşlar, benim için çok acil:(

dik dur sarkısını bulamadım atarmısın lutfen

ya arkadaşlar bende çok zor durumdayım bu konuda bu sene yeniyim bi yandan okul bi yandan aöf çok zor giidyor 23 nisan için ne yapabilirim şöyle kolay bişey lütfen yardım edermisiniz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri