23 nisan etkinliklerimizzzzz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerrin85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zerrin85

bu görüntülerde şiir okurlarken

bütün görüntüler elimde olunca eklerim

tebrik ederim öğretmenim.kıyafetlerinizde çok hoş olmuş.birbirleriyle çok uyumlu.bu arada neredesin?ilçe zannedersem.

kütahyanın ilçesinin beldesinde çalışıyorum. köy de denilebilir.

kelebek değiller aslında ateş böceğini oynadık ta ama kıyafetleri uygun olsun diye renkli yaptım. geçen yılda yıl sonu gösterimizdede ateş böceğini oynatmıştım ozamankikıyafetler maviydi kanatlar mavi üzerine folyolu benekleri vardı. uyum için renkli yani

Hepsi çok güzellll:):)Kıyafetleriniz çok hoşş:):)
Bu güzellikleri paylaştığın için çok teşekkürler:)

çok güzel görünüyorlar izlemeyi isterdim :D

tebrikler gerçekten çok hoş görünüyorlar.

çok güzelller,çok sevimliler,müthiş görünüyorlarrrr.teşekkürler

beğendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar

:thumbsup:Canım harika olmuşlar...aferin miniklere ve sana da tabi:36_1_21:..Tebrik ederim canım..:36_15_4:

tebrikler canım...çok tatlılar...

bu oyunun adı neydi acaba çok uyumlu ve hoş olmuşlar

emircik' Alıntı:
bu oyunun adı neydi acaba çok uyumlu ve hoş olmuşlar

atilla taş'ın ateş böceği şarkısı. aslında kıyafetler pek ateş böceğiyle bağdaşmıyor. ama malesef maddi olanaksızlıklar :(

çok şekerler.tebrikler kıyafetler de çok güzel,uyumlu.
teşekkürler.

tebrik ederim çok şirin olmuşlar emeğine sağlık

çok tatlılarrrrrrrrrrrr.

hareketleriyle videosu varmı kelebekleri nasıl tuturdunuz ben de bu yıl 23 nısanda dusunuyorum ama karar vermedım

hareketleriyle videosu varmı kelebekleri nasıl tuturdunuz ben de bu yıl 23 nısanda dusunuyorum ama karar vermedım

video varda çok büyük yüklenmiyo siteye. kanatlarını soruyorsan onları ben mukavvadan yapıpı üstünüde fon kartonuyla kapladım. üzerinede renkli elişi kağıtlarından benekler yaptım.

kanatı iple takılıyo. yanı ip geçirdim. mukavvdan çok zor geçiyo. çuvaldızla geçirip penseyle geçerek ancak delindi. baya zor oldu ama görüntü süperdi kanatlar çocuklar sallandıkça sallanıyordu heraket ediyordu.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri