23 Nisan 2010 Resim Yarışması Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:01
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
23 nİsan okulÖncesİforum resİm yariŞmamiz sonuÇlandi.

Öncelİkle resİm gÖnderen tÜm Üyelerİmİze teŞekkÜrler. YariŞmaya katilan tÜm ÖÜrencİlere ve ÖĞretmenlere katilim belgelerİ gÖnderİlecektİr.

derece gİrenlere hedİyelerİ 15.05.2010-30.05.2010 tarİhlerİ arasinda kargo İle gÖnderİlecektİr.

1. Sevda Taner :36_7_8:

ÖĞretmenİ: Burcu Agalday :36_7_8:
GÜnkiri İlkÖĞretİm Okulu Bİtlİs

2.Mert ŞentÜrk :36_7_8:

ÖĞretmenİ:Burcu BaŞkal :36_7_8:
Kayapinar İlkÖĞretİm Okulu Manİsa

3.Ömer Faruk GÜr :36_7_8:

ÖĞretmenİ:Zekeriya Guter
:36_7_8:
osmanİye İlkÖĞretİm Okulu Balikesİr

kendİlerİnİ okulÖncesİforum aİlesİ olarak tebrİk edİyoruz...
:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:

aaaaaaaaaaaaa çok sevindim çokkk teşekkürler şuanki şokla yazıyorum çok çok sevindim.Böyle bir etkinlik düzenlediğiniz için çok teşekkür ederim.ve eminimki yarın bu müjdeyi sınıfımdaki o küçük kuzulara söylediğimde onlar da çok sevineceketir...

aaa inanmıyorummm o kadar çok mutlu oldum kii bunu anlatmak mümkün değil çok çok teşekkürler:)

tebrikler :))))

aaaaaaaaaaaaa çok sevindim çokkk teşekkürler şuanki şokla yazıyorum çok çok sevindim.Böyle bir etkinlik düzenlediğiniz için çok teşekkür ederim.ve eminimki yarın bu müjdeyi sınıfımdaki o küçük kuzulara söylediğimde onlar da çok sevineceketir...

resimler kesinlikle beklediğime değdi :))... özel mesaj yolu ile ödüllerinizin gönderilmesini istediğiniz adresi belirtirseniz çok sevinirim. balıkesirdeki orff seminerinden sonra ödülleriniz gönderilecektir.

aaa inanmıyorummm o kadar çok mutlu oldum kii bunu anlatmak mümkün değil çok çok teşekkürler:)
velilerinize hem katılım belgelerini hem de ödülünüzü göstererek başarınızı kanıtlarsınız hocam... özel mesaj yolu ile ödüllerinizin gönderilmesini istediğiniz adresi belirtirseniz çok sevinirim. balıkesirdeki orff seminerinden sonra ödülleriniz gönderilecektir.

Hocam hepinize tebrikler,dereceye giren resimleri görme şansımız olacak mı?

kazanan tüm çocuklarımızı kutluyorum .tabii öğretmenlerini de
kazanan resimleri bizimle paylaşırsanız seviniriz

bu 2010 senessi sonuçlarıymış
bu sene sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz

arkadaşlar bu seneki sonuçları mayıs ayının ortasında resimlerle birlikte paylaşacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri