puanınız 85 değilmi seçtiğiniz yerlerden birine kesin atanırsınız bence ama yok boşta kalmak istemiyorum diyorsanız çok küçük bir ihtimalde olsa işaretleyin ama nereye gönderecekleride belli değil gönderecekleri yere gidebilecek misiniz onu düşünün derim benim puanım düşük olduğu halde işaretlemeyeceğim
benim puanım 82. 21 i işaretlemedim. fakat alta 3 tane sözleşmeli yazdım. en kötü ihtimalle sözleşmelilerin geleceğini düşünüyorum.
bilmediğim bir yere gitmektense kendi tercih ettiğim yere sözleşmeli atanırım diye düşündüm. 85 alan arkaş ın muhtemelen üst sıralardaki tercihleri gelebilir fakat 21 i işaretlemeyi düşünmüyorsa alta sözleşmeli yazıp garantiye almasını tavsiye edebilirim.
bilmediğim bir yere gitmektense kendi tercih ettiğim yere sözleşmeli atanırım diye düşündüm. 85 alan arkaş ın muhtemelen üst sıralardaki tercihleri gelebilir fakat 21 i işaretlemeyi düşünmüyorsa alta sözleşmeli yazıp garantiye almasını tavsiye edebilirim.
mersin tercih etmedim arkadaşım ben..serwann şunu yazdı:cookie arkadaşım mersini tercih ettin mi ettinse nereleri ve kaçıncı tercihlere yazdın? ben mersin yazacam da senin puanın benimkinden yüksek en azından benimkiler ölü tercih olmasın.yardımın için şimdiden teşk..
genelde ilçe we egenin köylerini yazdım.
bugün onaylattım mebe.
21i de işaretlemedim. hayırlısı artık hepimize..