21 puanla rehberlikçiler kadrolu atanıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muamma1980
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@muamma1980
Arkadaşlar Allah için bize öfke püskürten diğer bölümler rehberlikçilerin kaçla kadrolu olarak atandıklarının farkındalarmı acaba. 21 puan ne demek bana bi açıklasınlar. Hemde rehberlik yaaaa. İnsanlara rehber olacak kişiler. Evet sınav iyi bir öğretmenliği ölçmez ama el insaf diyorum.

21 puan eh insafffffffff hani okulöncesi çok alıyorlardı........işte

arkadaşlar allah için bize öfke püskürten diğer bölümler rehberlikçilerin kaçla kadrolu olarak atandıklarının farkındalarmı acaba. 21 puan ne demek bana bi açıklasınlar. Hemde rehberlik yaaaa. İnsanlara rehber olacak kişiler. Evet sınav iyi bir öğretmenliği ölçmez ama el insaf diyorum.

gÜya okul Öncesİ zorunlu oldu adamlar rehberlİkÇİ atiyorlar....memurlar nette orda burda bİze gerİzekali dİyenler bunlara ne dİyecek Çok merakedİyorum!!!!!!!!!!!!!!!

Evet, bize bağırıp çalışanlar 21 puana ne diyecekler bakalım.Sonunda istedikleride oldu.Haziranda 70 oldu taban puan.Ağustosda ne olacak bakalım.Her kafadan bir ses çıkıyor.Sözleşmeli alım ağustosda olacakmış.İnşallah puanlar gene düşük olur.

onlara kimse sesini çıkaramadı görmezden geldiler.

21 puanla atananlardamı varmış hiç sanmıyordum :( kesin olarak bildiğiniz kişiler var mı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri