21 den atananlar

Bu 21 den atamada bir dengesizlik var, ne olduğunu anlamadım. Lütfen
Puan ve İl olarak yazalım. belki bişey anlarız... :S

benim 52.345 Bitlis

Tercih karşılatırma sonrası puan üstünlüğ ataması olur.20 lik tercihten atama olmadıysa 21 de seçildiyse, 21 ler toplanıyor.(21 de puan üstünlüğü yokkkk) Okulların karşısına sistem 21 tercih edenlerin arasından kura çekimi yapıyor.

21 ile şanlıurfa suruç 54.128

hayırlı olsn :))

atanan arkadaşlara hayırlı olsun. ben ŞIRNAK GÜÇLÜKONAK ta görev yapıyorum atanan arkadaşlın sorularına yardımcı olmaya çalışırm

52 ile şanlıurfa siverek benimde arkadaşlar

21.tercİhle Şirnak gÜÇlÜ konak dÜgÜnyurdu İ.Ö.o atandim cok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmm:(

grsn28 hocam nasıl bi yer bende çok tedirginim bi akrabamız çok kötü bi yer sakın gitme eğer gidersen de pişman olup bırakıp gelirsin en iyisi gitme falan dedi lütfen yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hocam bir irtibat telefonu felan yazın ben atandiğınız okulda görev yapıyorum

arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gittiğiniz yerlerde rahat edersiniz. ben sağlık sorunlarım nedeniyle 21 işaretlemedim 10 bin atamasında atandım. hiç atanamayan arkadaşlarımızı düşündükçe sizler adına seviniyorum. amacımız sonuçta atanmak değilmiydi. herşey gönlünüzce olsun

çok sevindim hocam tel 05072550338

benim de 21den Batman-Gercüş Yatılı İlköğretim Bölge Okulu puanım 50.017 herkese hayırlı olsun

61.925 Adapazari

hayırlısı olsun arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri