2012 Okul Öncesi Öğretmenliği Puanları

Rica ederim ne demek ya :) Her zaman yardımcı olurum:)

evet baya düşüş yaşandıı ben düz lise mezunuyummm .. kamu yönetimi beklerkennn okul öncesi geldi .. sevinsem mi ağlsam mı bielemdim açıkcası... he sevinyrm istediğim bölümdü... hem üzülüyorum kims ebizim bölümümüzü artık beğenmyorr ... benim tanıdığım anadolu öğretmen lisesi mezunlrı hep kamuyu tercih ettii... :/

bence bizim bölüm daha güzel kamuya göre devlete giremesen özellerde var bu arada tebrik ederim nerei tutturdun kaç puan ve başarı sıralamasıyla yazabilrmisin canım

puanım 382ydiii attaürk üniversitesini kazandım erzuurmm ... bu kdr düşüş yaşanacağını bilseydim daha ii yerleri yazardım .. ayrıca cok teşekkür ederim :))) evet kendi yuvamı açmak hayalim ...

puanım 382ydiii attaürk üniversitesini kazandım erzuurmm ... bu kdr düşüş yaşanacağını bilseydim daha ii yerleri yazardım .. ayrıca cok teşekkür ederim :))) evet kendi yuvamı açmak hayalim ...

Allah gönlüne görür verir inşallah hayallerin gerçek olur rica etsem başarı sıralamanıda yazabilrmisin birinci öğretim mi?

ikinci öğretim başarı sıralamam daa 100 bin küsürdü :)) küsürünü hatırlayamadım su an :D

tamam canım çok teşekkür ederim bnde seneye denmeyi düşünüyorum puanlar böyle düşeceksede ondan araştırıyorum

nesli_han meslek lisesi mezunu muydun?

düz lise mezunuyum dilara

Tamam tekrar hayırlı olsun okulun:)

inşallah gönlüne göre olurr .. keşke bu sene denseydinn ... çok düştüüü paunalrr .. ama inş. sonumuzz fen bilgisi öğretmenlerine benzemezz ...

arkadaşlar bende a.öğretmen lisesi mezunuyum puanların bu kadar düşeceğini sanmamıştım ve tercihde etmedim.nasıl oldu ya bu kadar düştü

herkes senin gibi düşünmüş o yüzdende puanlar düştü cnm ... sen nereyi kazandın ?

ygs 5 sıralaman kaçtı acaba öğrenebilirmiyim..

slm neslihan arkadasım sen düz lise mezunusunya ek puansız sıralaman 100.000 dimi

ek puansız sıralamam 80 bindi... benim diploma notum düşük ve ayrıca düz lise mezunu oldum için okulumun aobpside düşük .. o yüzden sıralamdaaa geriye düştümm ... ve ek puanlı sırlamam 100.000 bnden cok daha düşükleri dee girdii...

Ek puan alıp geriye mi düştün :( Olsun ya sonuçta yerleşmişsin:)

evett diplomaa notu talihsizliği diyelim ... :)) evet cok skür yerleştm ..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri