2012 Dgs Aöf okulöncesi kontejanı sizce artar mı azalır mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan afra1685
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@afra1685
Kızlar bazı yazılar okuyorum başka sitelerde yok bu sene aöf kalktı kontejan açılmıcak die :20:hazırlanan biri olarak endişeleniyorum (Aöf)

kontenjan kılavuzu yayınlanmadan öğrenemeyiz sanırım .

Öyle elbette ama düşündükçe işin içinden çıkamıyorum..Acaba ön bir haber bilen var mı die sormak istedim :13:

arkadaşlar ben 2011 de kazandım hocalarımız falan 2012 de de açılacak bidaha açılmıyacak diyorlar hatta ona göre kayıt aldılar rahat olun bu sene de açılır çalışmalara devam edin olmadı örgün tercih yaparsınız zaten mayısta kılavuz yayınlanır..

bir de arkadaşlar 2000 kontenjan olur yine çünkü 4000 okulöncesi öğretmeni açığı varmış 2000 kişisi 2011 de alındı kalan 2000 ide 2012 de alınır.

hıımm işte bu moralimizi yükselticek bir haber :21:inşallah canım .benim örgün kazanmam zor evlilik sözkonusu olabilir ayrıca kazanmamda zor .Aöf için kaygılanıyorum sadece:10: yinede güzel haberin için sağol canım .

Azalır gibime geliyo bidaha verirlermi o kdr kontenjan bilmem ama inş verirler.
2011 de giremedm kacrdım o şansı inş bu sene olur:)

olur inşallah arkadaşlar canınızı sıkmayın matematiğe yoğunlaşın sizi öne geçirecektir. bide önlisans puanınız iyiyse kazanırsınız ben 22 mat 71 türkçeyle kazandım..

Ama malesef kalktı:/
Başvuru kılavuzunda yazmıyodu tercih kılavuzunda bi değişiklik olurmu bilmiyorum

aöf (okulöncesi öğretmenliği) artık ne ygs ,ne de dgs den öğrenci alacak . kapatıldı arkadaşlar.

Örgünü kazanabilirsek ne mutlu.

aöf (okulöncesi öğretmenliği) artık ne ygs ,ne de dgs den öğrenci alacak . kapatıldı arkadaşlar.
Zeynep peki bu iyi bişey mi bizler için?biliyorum giremeyenler için çk üzücü bi durum peki biz okuyanlar için nasıl yorum yapabiliriz?

Okuyanlarn 4 yıllığı kazanmaktan başka şansı yok. 2 sene hazırlanın 3 sene hazırlanın tekrar tekrar deneyin ama 2 yıllığa gitmeyin. tamamlama şansı yok bidaha. Örgündende zor olduğu iğçn direk 4 yıllığa girmeye bakın.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri