2011 okulÖncesİforum 23 nİsan resİm yariŞmasi sonucu bilgilendirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
Sonuçlar Mayıs ayının 2. haftası sitemizden duyurulacaktır.dereceye girenlerin ödülleri açıklanan tarih itibari ile 1 hafta içinde elinde olacak şekilde adreslerine kargo ile gönderilecektir. yarışmaya katılan tüm katılımcılarımıza katılım belgesi verilecektir.katılım belgeleri haziran ayının ilk haftasna kadar elinize ulaşmış olacaktır.

şimdiden basarılarrrrrrr dilerimmmm

bilgilendirme için teşekkürler

bilgi verdiğiniz için teşekkürler

teşekkürler...

sabırsızlıkla bekliyoruz hocam hadi hayırlısı.........

Bende sabirsizlikla bekliyorum :) okadar cok resim var ki ve hepdi birbirinden guzel isimiz cok zor Tr

hocam okul kapanıyor.. Kazananları söylemeseniz bile şu katılım belgelerini gönderiverseniz :))

yarın akşam açıklayıp haftaya ödülleri ve belgeleri teslim edeceğiz hiç merak etmeyin hocam dediğimiz gün elinizde olcaktır.

13 mayıs akşamı sonuçları bekliyoruz...

pazartesiden beri jüri den kaynaklanan sebeplerle ertelendi gerçi dediğimiz tarihi geçirmedik yine de balıkesir üniversitesi güzel sanatlar fakültesinden değerli hocalarımız ve balıkesir üniversitesi necati bey eğitim fak. okulöncesi anabilim dalı başkanımız ben :) ve gönüllü üniversite öğrencilerinden oluşan büyük bir ekip ile itinayla değerlendirilecektir arkadaşlar. saat 16:00 ile değerlendirme başlayacaktır. biter bitmez bilgileri sizinle paylaşacağım .

Hadi bakalım heyecan doluyuz bekliyoruz...

ben nasıl görmedim bu yarışmayı yahu? uranüsteydim galiba :))

:) sonuçlandı bile hocam kısmet değilmiş diyelim seneye inş bekliyoruz.

inşallah hocam...

Heyecanla bekliyorum...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri