2011 de 55.000 kadrolu öğretmen alınacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berna45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@berna45
2011 de 55.000 kadrolu öğretmen alınacak stv de az önce çıktı.YİNE 30BİNDE KALDI HERHALDE önümüzdeki ATAMA sayısı:(

hayır öyle değil arkadaşım meb personele bak ben yanlış okumadıysam 15bin artırıldı öğretmenleri sevindirici haber diye yazıyo

Evet bende haberi duydum arkadaşım 30 bine ek 15 toplam 55 bin kadrolu alım yapılacakmış.Hadi hayırlısı....

PARDON 25 bin... Toplam 55..

personel meb de göremedim nerede yazıyor

arkadaşlar 2010 yani son atamalarda 10bin alınacak.bu 55 bin 2011 yılında alınacak.yani 2011 kpssnden sonra.haberler öyle açıklandı.yanlış anlamadıysam.

ben bu 55.000 öğretmen atama sayısına ancak gülerimm....:77wu[1]: kendileri inanıyorlar mı acaba bunu yapacaklarına bizi inandırmaya çalışıyorlar bıraksınlar bu işleri!...

ben bu 55.000 öğretmen atama sayısına ancak gülerimm....:77wu[1]: kendileri inanıyorlar mı acaba bunu yapacaklarına bizi inandırmaya çalışıyorlar bıraksınlar bu işleri!...

bence de canım çok komik öncelikle onlar bu yıl olan 30 bini atasınlar.hatta yaraları sarmak için 10 bin de fazladan vereceklerdi.toplam 40 bini aralığa kadar atasınlar da diğer 55 bini sonra görelim seçim zamanı yani...

neden kimsecikler yok anlamadım ya...abbas güçlüye 10 bin ek atama için destek verelim haydi...

sözleşmeliden kadroya geçenleride atadık sayıyolar çocuk kandırıyolar resmen

Evet sözleşmeliler kadroya geçecek yeni atanan az olacak çokk çokk ii puan alanlar atanır bizden ve düşünün yani yıl sonuna kadr tekrardan bu kpss belasıyla uğraştığınızı çalışıpta sınavdan bir gü önce atanmayıı ne kadar kötü..tekrar aynı fedakarlıkları aynı stresi çekk para harca sonraa...Bence şimdi yapmaları lazım..Seçim vaatleri ancak

Yazmayayım diyorum olmuyo,susamıyorum işte.. ok doğru demişsiniz 'kuşş' öğretmenim sadece seçim yatırımı bence de.Önceki sınavda istediğini alamayan kopyacılar geçiverdi işte sınavı.Yine yanlış hesaplama vs hemen herkesin sınavı berbat geçmiş.Ben de girmedim sınava tekrar ama kopyacı değilim birilerinin dediği gibi.böyle olacağını tahmin ettim.Şimdi yerimize sertifikalı okul öncecilerin hükmü geçiyo.hemen her okulda ihtiyaç böyle karşılandı.eğitimini 1 ayda al bitir geç okuluna öğrt. yap.Biz sadece sınava girelim.Devletin yan bahçesi kpss kurslarında dersanelerde boyuna para verip resmen haraca bağlanalım.Dersane mutlu,devlet mutlu,isdihdamın devamı işte... herkese ne mutlu.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri