2010 ygs puanım okul öncesi alabilir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ogretmenadayi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ogretmenadayi
selamlar;
ben okul öncesi öğretmenliği istiyorum.bu gün ygs ye girdim.matematik 7 y 33 d türkçe 35 5y sosyal 30d 10 y fen yapamadım.hangi üniversitelere girerim.sayısalcıyım.katsayı beni etkilerse ne olur acaba?

arkadaşım yeni sisteme göre bu netlerle kaç puan alırsın tam olarak bilmiyorum ama genel olarak iyi netlerin. okul puanı da var. ben de liseden sayısal çıkışlıyım eşit ağırlık puanım ile tercih yapmıştım. ben liseden 7 yıl önce mezun oldum. yani neler değişti durumunla ilgili tam bilmiyorum ama bulunduğun yerde öğretmenlerinden bu konuda herhangi bir bilgi veren olmadı mı. katsayı olayı herkesin kafasını karıştırdı. bizim bölümün puanı en düşük 327 civarında bildiğim kadarıyla. gönül verenler için çok güzel bir meslek olduğunu söyleyebilirim. umarım istediğin yere yerleşirsin.

okul puanım 80 üzerinden 78 civarı eski sisteme göre

selamlar;
ben okul öncesi öğretmenliği istiyorum.bu gün ygs ye girdim.matematik 7 y 33 d türkçe 35 5y sosyal 30d 10 y fen yapamadım.hangi üniversitelere girerim.sayısalcıyım.katsayı beni etkilerse ne olur acaba?
okulöncesi ve çocuk gelişimine öncelik meslek liseleri olduğu için onların şansı daha çok..normal lise çıkışlıların yok şansı

merhaba arkadaşlar...ben de sayısal çıkışlıyım, okul öncesi öğretmenliği istiyorum.. mesleki eğitim değil de normal eğitim fakültesi istiyorum...
netlerim fen 21.5 türkçe 30 sosyal 30 matematik 35 okuldan da yeni sisteme göre 70 falan gelcek sanırım... gazi ikinci öğretim istiyorum gelme durumu var mı sizce

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri