2010 ÖSS de Açık öğretim okul öncesi öğretmenliği bölümünü herhangi bir liseden mezun olan tüm öğrenciler seçebilecekmi? Yoksa yine su an oldugu gibi sadece Kız meslek lisesi mezunlarımı secebilecek? bu konuda bilgisi olan varmı?
tam olarak anlamadım örgün eğitim nasıl oluyor ben meslek lisesi mezunuyum ama aof okul öncesi öğretmenliği okumak istiyorum okuduğum liseden dolayı o bölümü seçemiyorum acaba örgün eğitimle o şekil bi şansım oluyormu?evet sadece kız meslek mezunları secebilir. ama örgün öğretimi secebilirsiniz
tam olarak anlamadım örgün eğitim nasıl oluyor ben meslek lisesi mezunuyum ama aof okul öncesi öğretmenliği okumak istiyorum okuduğum liseden dolayı o bölümü seçemiyorum acaba örgün eğitimle o şekil bi şansım oluyormu?
Açıköğretim Okulöncesi Öğretmenliği bölümünü yalnızca kız meslek lisesi çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünden mezun olanlar seçebiliyor, diğer meslek lisesi mezunları da seçemiyor yani..
Örgün eğitim okulöncesi öğretmenliği de öss eşit ağırlık puanından alıyor. Örgün eğitim okula (üniversiteye) gidip gelmeyi gerektiren bir eğitim oluyor.
ben düz lise mezunuyum acaba açık öğretim okul öncesini tercih edebilirmiyim
ben düz lise mezunuyum okul öncesi ögretmenligi için ygs ye(1.bölüm)girmem yeterlimi bzı sitelerde düz iseler ikinci bölümden girecek diyor lütfen yardım edin
rica edeerrriiimmmörgün ögretim istiyorum cok tesekkurler cok rahatladım:36_11_12:
açıköğretim okul öncesi öğretmenliği sadce kızmeslek çocuk gelişimi bölümlerinden mezun olman gerekir. fakat örgün eğitim düşünüren yani okula giderek yapılan eğitim ozamn okulöncesiöğretmenlik bölümü olan birçok üniv. var onlardan birini puanın yeterse seçebilirisn..rehber hocalar sizlere yardımcı olurlar...ben düz lise mezunuyum acaba açık öğretim okul öncesini tercih edebilirmiyim
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!