2010 ÖSS de Açık öğretim okul öncesi öğretmenliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tuugbaa1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tuugbaa1
2010 ÖSS de Açık öğretim okul öncesi öğretmenliği bölümünü herhangi bir liseden mezun olan tüm öğrenciler seçebilecekmi? Yoksa yine su an oldugu gibi sadece Kız meslek lisesi mezunlarımı secebilecek? bu konuda bilgisi olan varmı?

evet sadece kız meslek mezunları secebilir. ama örgün öğretimi secebilirsiniz

ben 2010 daki durumu sormustum. sizin bahsettiginiz de 2010 daki öss icinmi gecerli? yoksa su anki sistemdenmi bahsediyorsunuz? katsayı farkı kaldırılınca acaba açıköğretim okul öncesi ögretmenliğini bir düz lise mezunu veya imam hatip mezunu da secebilecekmi? bunu merak ediyorum

arkadsım okulöncesi öğretmenliğini şu an diğreb tüm liseler recih edebilir fakat kız meslek lisesi cocuk gelişiminde okuyana ek puanı gelir. Yanlızca açıköğretim okulöncesi öğretmenliğini kız meslek mzunu yazabilir

pekıı açık ögretım okul oncesı ıcın 1.sınava gırmek yeterlımıdır?

pardoon amaaa rep gücü dedıklerıı neee?

evet sadece kız meslek mezunları secebilir. ama örgün öğretimi secebilirsiniz
tam olarak anlamadım örgün eğitim nasıl oluyor ben meslek lisesi mezunuyum ama aof okul öncesi öğretmenliği okumak istiyorum okuduğum liseden dolayı o bölümü seçemiyorum acaba örgün eğitimle o şekil bi şansım oluyormu?

tam olarak anlamadım örgün eğitim nasıl oluyor ben meslek lisesi mezunuyum ama aof okul öncesi öğretmenliği okumak istiyorum okuduğum liseden dolayı o bölümü seçemiyorum acaba örgün eğitimle o şekil bi şansım oluyormu?

Açıköğretim Okulöncesi Öğretmenliği bölümünü yalnızca kız meslek lisesi çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünden mezun olanlar seçebiliyor, diğer meslek lisesi mezunları da seçemiyor yani..
Örgün eğitim okulöncesi öğretmenliği de öss eşit ağırlık puanından alıyor. Örgün eğitim okula (üniversiteye) gidip gelmeyi gerektiren bir eğitim oluyor.

Açıköğretim Okulöncesi Öğretmenliği bölümünü yalnızca kız meslek lisesi çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünden mezun olanlar seçebiliyor, diğer meslek lisesi mezunları da seçemiyor yani..
Örgün eğitim okulöncesi öğretmenliği de öss eşit ağırlık puanından alıyor. Örgün eğitim okula (üniversiteye) gidip gelmeyi gerektiren bir eğitim oluyor.

Sanırım sorunu yanlış anlamışım:):) çok güldüm kendime yaaa :D

Örgün eğitim okulöncesi öğretmenliği her bölümden mezun kişiler seçebilir EA puanından yerleştirme yapılıyor.

arkadaşlar
Anadolu üniversitesi ve meb.arasında yapılan bir protokol var.Bu protokol gereği sadece kız meslek lisesi mezunları bu bölümü tercih edebiliyorlar.Bu 2010 öss için de geçerli.

ben düz lise mezunuyum acaba açık öğretim okul öncesini tercih edebilirmiyim

ben düz lise mezunuyum okul öncesi ögretmenligi için ygs ye(1.bölüm)girmem yeterlimi bzı sitelerde düz iseler ikinci bölümden girecek diyor lütfen yardım edin

Slm , Sadece kız Meslek

ben düz lise mezunuyum okul öncesi ögretmenligi için ygs ye(1.bölüm)girmem yeterlimi bzı sitelerde düz iseler ikinci bölümden girecek diyor lütfen yardım edin

arkadaşım eğer -aof- okul öncesi istiosan kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunu olman şart..
ama eer -örgün- okul öncesi öğretmenliği istiosan tabiiki de girebilrsin kız meslek olman şart deil...

örgün ögretim istiyorum cok tesekkurler cok rahatladım:36_11_12:

açık öğretim bu yıl hangi puan türünden alacak

yedı omrumu bu sınav bı kazanamadık gıttı

ben düz lise mezunuyum acaba açık öğretim okul öncesini tercih edebilirmiyim
açıköğretim okul öncesi öğretmenliği sadce kızmeslek çocuk gelişimi bölümlerinden mezun olman gerekir. fakat örgün eğitim düşünüren yani okula giderek yapılan eğitim ozamn okulöncesiöğretmenlik bölümü olan birçok üniv. var onlardan birini puanın yeterse seçebilirisn..rehber hocalar sizlere yardımcı olurlar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri