2010-2011 günlük planları paylaşma vakti geldi de geçiyor bile...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cadicikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cadicikk
sadece zambak yayınlarınınkilere ulaşabildim... oluşum yayıncılığınkini arıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekkürler..

Bende ariyorum lÜtfen bulan atsin siteye cok guzel planlari tesekkÜrler

oluşum yayıncılığı bende arıyorum bulan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. özellikle doğuda ve köyde eğitim için uygun olduğunu duydum.

Ben de köydeyim. Sanırım oluşumu tavsiye edeceksiniz. Başka fikri olan , tavsiyesi olan varsa çok sevinirim

ben de geçen sen oluşumu kullandım çok memnun kaldım ..yok mu bulan arkadaşlar deli gibi onu arıyorum kaç günlerdir:((

bulan varsa burda paylayşın :))

arkadaş 3-4 yaş günlük planını nerden bulabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?

2010-2011 zambak yayınlarının mnik yıldızları bulan varsa paylaşabilir mi?bide 2009-2010la aynı mıdır acaba?

arkadaşlar oluşumun bu sene planı niye yok??

oluşumun günlük planı var ama nasıl eklemem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız bende size yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar

oluşumun günlük planı var ama nasıl eklemem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız bende size yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar

2010-2011yılı planları mı var hocam o kadar çok aradım ki bulamadım eklemenin nasıl olduğunu bende bilmi yorum herkes harıl harıl oluşum planlarını arıyor birileri yardımcı olsun lütfen

güzel elinize saqlık

teşekkürler

teşekkürler hocamm

teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri