2009 öss

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buhar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@buhar
ewet arkadaslar sizce 2009 öss de taban puanlar nolcak artcak mı yoksa duşecek mi kontenjanlar ne durumda olur fikirlerinizi alayım:d

ya hiç bi fikrim yok lütfen yorumlarınızı yazın...

devlet üniversitelerinde %15 oranında kontenjanartışı olacak ösym başkanı bu açıklamayı yaptı...3 kişiden 2 si üniversiteli olacak diye de ekledi..taban puanlarıda düşecek yeterli puan alanların rahatlıkla yerleşeceğini belirtti.....BİLMEM NE KADAR DOĞRU!!!!!!!!!

yha bu seneki sorular özellikle türkçe bayaa zordu standart sapması en yüksek olacak bölüm türkçe diye düşünüyorum çünkü ben bayaa zorlandım umarım 3 kişiden 2 si üniversiteye yerleşir...

Ben tÜrkceden 25 net yaptim ..İnŞ puanlar dÜŞer herkes İstedİĞİ yerlere yerlesir

ben de sınava girdim ve sözelci olmama rağmen türkçede çok zorlandım bakmadım sonuçlarıma umarım iyi gelir

Evet arkadaşlar ya benimde sözelim normalde çok çok iyi olmasına rağmen bu sınavda türkçede çok zorlandım ve hayatımın en kötü türkçe netini yaptım hala kendimi toplayamadım :( Umarım bu yıl hayalim olur:(

umarım herkes istedği hayale kavusur arkadaslar...hayaller ertelenmesiiiiiinnnnnnn

inşallah çok teşekkürler iyi dileklerin için;)

rica ederim arkadasım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri