2009 aralık yenı sözleşmeli alım... HAYIRLI OLSUN:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umutla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@umutla
arkadaşlar burdan devam edelim düşüncelerimize.... TEKRAR HAYIRLI OLSUN... RABBİM (C.C.) UTANDIRMASIN.... (AMİN)

sizce kaça duser puan 40 kadar olanları kesın gıdermı cıldırmak uzereyım eve sıgınamıyorum suan yemın ederım ...:((((((

Amin inş. hepiniz için hayrlısı olur. Ben 2yıllık okuyorum şu anda.atanmak için 4 yıl bitirmek gerekr heralde.

sımdı basvuruda neler gereklıymıs yıne eskı basvurudakı gıbı ıstenen belgelermı kılavuzu okuyan varmı ....

shekıll hocam artık hayatımızın dömün noktasındayız sanırım... ben hiç böyle olmamıştım... ellerim falan titriyor şuan... kalbim fırlayacak sanki yerinden... :))

çok kişi kalmadığına eminim şubatta da ek alım olursa kimse kalmaz inş...

arkadaşlar p.tesiden itibaren tercihlerimizi puanlarımızı yazalım ki birbirimize engel olmayalım

arkadaşlar ben formu inceledim tercih dışı seçeneklerden c mi yoksa d mi işaretlicez

arkadaşlar p.tesiden itibaren tercihlerimizi puanlarımızı yazalım ki birbirimize engel olmayalım
bende çok heyecanlıyım.umarım 40lara kadar düşer ve şubattada atama olurda kimse kalmaz, herkes atanır.....pazartesi tercihlerimizi yazalım umutla arkadaşım, dediğin gibi kimse kimseye engel olmasın.doğru tercih yapmış oluruz....herkes için hayırlı uğurlu olsun.... rabbim herkese nasib etsin.... ve herkesin gönlündeki olsun....umarım tercih yapıpta atanmayan kalmaz....

kızlar benim puanım 44.571 ne olur acaba

arkadaşlar burdan devam edelim düşüncelerimize.... TEKRAR HAYIRLI OLSUN... RABBİM (C.C.) UTANDIRMASIN.... (AMİN)
ooo hocam hemen acmısın baslıgı hayırlı olsun dıyelım husa hocaya soyledım bı baslık ac dıye oda daha fazla bolunmeyelım bu baslık ıyı dedı ama olsun ben her tarafa yazıyom valla hakkımızada hayırlısı:36_7_8::36_11_12::36_7_8::36_11_12::36_7_8::36_11_12::36_7_8:

kızlar çok mutluyum... seda53 hocam merak etmeyin atanıcaz inşallah........

arkadaşlar formu incelemediniz daha herhalde eylüldeki 10000 atamadan farklı seçenekler var bir bakın bakalım birbirimize yardımcı olalım.tercih dışı şıkları ve ilk atama falan bir bakın bakalım

40 altında kiler gidemiyo ya haksızlık ya bizim ne suçumuz var sinirden ağlıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa olmaz:504xn::504xn:

Ilkima hocam belki şubatta da ek alım olur... Umudunuzu yitirmeyin ne olur...

40 altında kiler gidemiyo ya haksızlık ya bizim ne suçumuz var sinirden ağlıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa olmaz:504xn::504xn:
hocam allah yardım etsin inanın anlıyorum......çok çok zor......ama inş...bu atamadan sonra kim kalırsa hepsi şubatta atanır atanmayan kimse kalmaz.....
bu kpss belası ne diyelim allah kimsenin hakkını bırakmasın.....
bende gözümle görmeden inanmam ...acaba kaç kişi geçer bize sıra gelirmi bilmem...benim puan 45.984 olurmu bilemem...ama hayırlısı ..... dua etmekten başka elden bişey gelmiyor....
allah hepimizin gönlüne göre versin...:36_3_12:

şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar.puan havuzunda sadece 20 kişi var.istatistik bilgiler veriliyor.puanhavuzu.net | öğretmen adayları için puan havuzu sistemi - haber - forum alanı - sohbet
umarım hakkımızda hayırlı olan olur.klavuzu tam okuyamadım ama bu 20 tehcihte aynı ilden 20 tercih yapabiliyor muyuz?ayrıca klavuzu mutlaka okuyun es geçmeyin.

bir ilde 20 okul birden gösterilir mi bilmem ama olursa istediğiniz kadar ister 5 ister 1 okul tercih edebilirsiniz... Yani istediğiniz kadar....

Bekledik ve sonu da hayırlı olur inşallah
rabbim herkes adına şimdiden hayırlı etsin umarım 40 altıda şubatta gider de tüm arkadaşlar atanır inşallah bizlerde atanırız umutla arkadaşım bu başlık iyi olmuş selametle kalın hadi hayırlısı herkesin gönlüne göre versin

umurla arkadaşım puanlar kaç ta kalıt acaba benim puanım 45.635 atanma umudum varmı sizce

arkadaşlar hiç üzülmeyin şubatta ek atama yapacak yapmak zorunda hükümetin durumu b elli oy toplamak için politik davranacaklar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri