2009-2 Öğretmenlik İçin Başvuru ve Atama Kılavuzu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mahmut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@mahmut
anlamadıgım bişey var
kadrosuz usta öğreticilik için demi bu alımın içinde
bilgilendirirseniz sevinirim

anlamadıgım bişey var
kadrosuz usta öğreticilik için demi bu alımın içinde
bilgilendirirseniz sevinirim

sanırım sadece bu sayı sözleşmeli ve kadrolu için..usta öğreticilik için ayrı bir kontenjan verilmiş gibi.

yaaa arkadaşlar benim puanım 68.101 şansım var mı sizce:)bi heycanlandım...birde bu atamada mı 5000 küsür kişi alacaklar..

teşekkür ederim peki bu sıralamalar ne zaman belli olur...Pek bi bilgim yok açıkcası...

teşekkür ederim peki bu sıralamalar ne zaman belli olur...Pek bi bilgim yok açıkcası...

yarın olur hocam.çünkü herkes sıralamaya göre yapacak.ama meb umarım bir süpriz yapıp açıklamamazlık etmez inşallah.

teşekkür ederim...Umarım herkes için hayırlısı olur...

İyi akşamlar,8 bin alım söylentisi asılsız çıktı ve 5 bin küsür alım olacağı açıklandı.Bu durumda 65.612 ile ne derece atanma ihtimalim var,lütfen bilgilendirir misiniz:(

arkadaşlar TRTnin sitesinden alıntı yapıyorum. haber şöyle :

Adaylar il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine 11 Eylüle kadar başvurabilecekler.

Atama sonuçları 14 Eylülde duyurulacak.

Bakanlık ayrıca, okul öncesi öğretmenliği alanında kadrosuz usta öğreticilik için de 17 bin kontenjan ayırdı.

benimde puanım 65.642 atanma şansım varmı acaba

arkadaşlar canınızı sıkmayın atanırsınız.ben 50 aldım çok üzgünüm ya benim gibi düşük alanlar ne yapsın..

mahmut hocam merabalar,
sımdı napıcaz,hangı okul kac puanla alıcak bunun acıklanmasınımı beklıcez yoksa bıyerde yazıyomu.ınternetten degılde mem emı basvuru yapıcaz.benm kayser olma ıhtmalı nedı sızce gecen yıl en son 73 ten kapatmıs kayserı benm puanm sa67.?

mahmut hocam merabalar,
sımdı napıcaz,hangı okul kac puanla alıcak bunun acıklanmasınımı beklıcez yoksa bıyerde yazıyomu.ınternetten degılde mem emı basvuru yapıcaz.benm kayser olma ıhtmalı nedı sızce gecen yıl en son 73 ten kapatmıs kayserı benm puanm sa67.?

merhabalar hocam.yok hocam beklemeyin çünkü o açıklanmaz.tercih yapanlar onu belirler..mem bilir ama size bilgi verirler mi bilemiyorum...ama onlarda var yani.kayseri merkez ve merkez ilçeleri biraz zor gibi..ama hayırlısı olsun..tercihe bakar her şey.

şimdi 54 üzeri herkes başvuru yapacak mı?

ya il il kontenjanları nasıl görücez personelmeb'de çok aradım ama bulamadım
link atabilirmisiniz ?

personel.meb.gov.tr girip en üstteki linke tıkladıktan sonra tc.kimlik nonuzla giriş yapacaksınız

mrb hocam bişeyi merak ettim kadrolu sözleşmeli tercih yapan aynı zamanda usta öğreticilik tercihide yapabilecek mi?

Alımın 3 katı taban puan olarak belirlenmiş deniyor.Doğruysa o zaman bizim alım
5356*3=16068 oluyor. Yani 16068. kişinin taban puanı 54 mü oluyor? sıralamalar açıklansa da kaçıncı sıradayız, atanabilir miyiz onu öğrensek

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri