2009/1 öğretmen atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eyifas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@eyifas
arkadaşım şubat sonu diyorlar ama ben de bekliyorum puanım 74,276 senin kaç

bende şubatın ilk haftası die duydum..benim puanımda 75.532. bakalım artık beklioruz

arkadaslar sadece kadrolu alımmı aolcak

Kimse hiç birşey bilmiyor ve herkes ayrı birşey söylüyor. Bize düşen de her zaman olduğu gibi merakla beklemek :( Umarım çok alım yapılır ve herkes atanır.

arkadaşlar benim fikrim sadece kadrolu atama olmayacak hem kadrolu hemde sözleşmeli olacak.ve şubatın ilk haftası açıklanmalı çünkü tercihler yapılcak uzun bir zaman dilimine ihtiyaç var yani bu arada benim puanda 73.653:(

beklemek hiç hoş değil

evet beklemek çok zor.puanım 73,024 ne olur bilmi
yorum.sayılar açıklanmadan birşey söylemek zor.

ben de bekleyenlerdenim arkadaşlar .puanım 74.739 umarım iyi bir sözleşmeli alımı olur da tüm bekleyenler atanır inş.

beklemek çok zor gerçekten benim de puanım 73,426
herkes atanırsın diyor ama içimdeki sıkıntılar bitmiyor

inşallah dilediğiniz yere atanırsınız arkadaşlar... sanırım batıdan doğuya gelmek istemiyorsunuz...
tavsiye diyarbakıra gelebilirsiniz... dışarıdan görüldüğü gibi değil...rahat bir yer.. ben diyarbakır silvandayım. tabi batıdaki gibi olanaklar olmuyor... ama inannın atanmak kadar güzel birşey yok... darısı sizlere ...

inşallah dilediğiniz yere atanırsınız arkadaşlar... sanırım batıdan doğuya gelmek istemiyorsunuz...
tavsiye diyarbakıra gelebilirsiniz... dışarıdan görüldüğü gibi değil...rahat bir yer.. ben diyarbakır silvandayım. tabi batıdaki gibi olanaklar olmuyor... ama inannın atanmak kadar güzel birşey yok... darısı sizlere ...

Merhaba, ilk görev yeriniz mi Diyarbakır acaba ve orada kaç yıl kalmak zorundasınız ilk yıldan sonra tayin isteyebiliyor musunuz?

beklemenin bi anlamı yok kadrolu ögretmen alımı dışında sözleşmeli bir ögretmen ataması yapılmayacakmış sadece onlardan boşalan yerlere bi alım olcak o da çok az sayıda olur hepimize geçmiş olsun

ümitler başka bahara kaldı.

benim de puanım 76.979 kadro için bekliyorum.pek umudum yok ama bakalım.sayının açıklanmasını bekliyorum ben de

walla arkadaşlar bencede sözleşmeli fazla tanmayacak.Benim de puanım 72,588 ve hiç umudum yok:((

beniö puanımda 78.107 sözleşmeliyim kadro bekliyorum umarım çok alım olur ve herkes atanır

yine hayal kırıklığı sayı belli olmuş 346:77wu[1]:artık tepe tepe kullanalım sıra ne kadar kayar fikrim yook

asıl sayı 317 , kalanı açıktan atama

dilsan ve siyum hocam puanım 76,710 21 i açmaya cesaretim yok o sebeple benimde şansım yok siz ne düşünüyorsunuz nerelerde çalışıyorsunuz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri