2008 öss tercihhhhh

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coolfire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@coolfire
selam arkadaşlar

öss stresi bitti,şimdide tercih stresi başladı.Okadar karışık duygular içindeyimkii hem endişeliyim hem de korkuyorum.söz 1 puanım 296 açıköğretim okulöncesiöğrt. bölümünü istiyorum taban puanını bildiğim için çokda umutlu değilim.Bi umut yinede ilk tercihimi onu yazıcam ama ikinci tercih olarak açıköğretim işletme fakültesi ni yazsam mı tereddütü içindeyim bana ne gibi artıları eksileri olur?bilgilendirirseniz sevinirim

şimdiden teşekkürlerrrrrrrr:congratulationscut4

selam arkadaşlar

öss stresi bitti,şimdide tercih stresi başladı.Okadar karışık duygular içindeyimkii hem endişeliyim hem de korkuyorum.söz 1 puanım 296 açıköğretim okulöncesiöğrt. bölümünü istiyorum taban puanını bildiğim için çokda umutlu değilim.Bi umut yinede ilk tercihimi onu yazıcam ama ikinci tercih olarak açıköğretim işletme fakültesi ni yazsam mı tereddütü içindeyim bana ne gibi artıları eksileri olur?bilgilendirirseniz sevinirim

şimdiden teşekkürlerrrrrrrr:congratulationscut4

bildiğm kadarıyla işletme fakültesine yerleştiğinizde seneye öss ye tekrar girdiğinizde puanınız düşmeyecektir. ama işletme ve okul öncesi bölümleri farklı bunun kararını siz vereceksiniz.

okul öncesi geleceği olan bi bölüm baş tercihiniz bu yönde olmalı bence ;)

arkadaşlar bende ea1 280 puan aldım acaba okul ö öğr. olurmu başarı sıram 60000 yerleşebilirmiym ltfn cvp bek

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri