2008 KPSS Soruları Açıklandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karakalem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 6
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@karakalem
genel yeteneği çok merak ediyodum bi türlü açılmıyo ya:S

denizli sorularıda göndersene arkadaşım ya indiremedim.

arkadaşım benim gönderdiğimin içinde sadece eğ.bilimleri yok o da link açılmadığı için kaydedemedim öbür sorular var....

eğitim değil sadece genel yetenek de yok. cevapları var ama soruları yok denizli. elinde varsa tekrar gönderirmmisin

102 gygk netim var, ama eğitimde 105i hedefliodum sınava girene kadar çünkü dersanede hep öyleydi netlerim.. eğitim 88 netim çıktı, moralim acayip bozuldu..

arkadaşlar herkes netini yazabilir mi acaba? böylece nerelerde olduğumuzu anlayabiliriz.. geçen sene ilk kez girdim kpss sınavına..hiç çalışmamıştım 92 net yapmıştım ama genel kültürüm olmadığı için atanamamıştım..ama şimdi gygk iyi durumda eğitime bakın ya 88, bir sene boyunca okadar emek verdim okadar çalıştım uğraştım,bu mudur sonuç yani.. sorular geçen seneki gibi olsaydı en az 105 yapardım yaa..

109 gygk 85 eğitim.. maalesef..... hiç aklıma gelmezdi eğitimden bu kadar düşük bir net yapacağım..

rsg bende inanamıyorum eğitimdeki netime, belkide herkesin bu şekildeyse puanlar düşebilir..eğitimden 100 net yapan varmı acaba ya çok merak ediodum..

olabilir yapan vardır.. cevaplara bakınca aslında zor değil sadece farklı olduğunu gördüm souların şaşkınlığımızı giderebilseydik yapardık.. ve yapanlar da çıkabilir. ama zor bir ihtimal..

benmde 81 falan gy gk var 80 de eğitim eğitm batrdı valla arkadşlar sizce puanlar düşermi bide katsayılar değişecek diyorlar sizce 71 72 ile puanlar düşerse atanrmyz benm puanım o civarda olack sanrm

ya ben eğitimden 109 yapanları duydum az önce :( moralim bozuldu yaa..

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar umarım istediğniz yerlere atanırsınız

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri