2008-2009 Kayserİde Usta Ögretİcİ Atamalari Bellİ Oldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asya_gül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Arkadaşlar ben de kayseriliyim. Lisans mezunuyum kpss puanm da 70 in üstünde olduğu halde köyde görevlendirildim. Bu atamayı yapanların ne torpiller çevirdiğini biliyoruz. Benim durumumda olan bir çok arkadaşım var. Mediha madurları sesimi duyun LÜTFEN..bir kaç kişi ile olmuyor birleşelim hakkımızı arayalım. Yanımda olan var mı?

arkadaşım daha önce çalıştın mı hiç görev almayan arkadaşları uzak yerlere gönderliyor diye biliyorum

evet 1 yıl görev yaptım, geçen yıl kayseri merkezdeydim.

mrb arkadaaşım bende varım.herkes bu durumdan ve günlük planları elde yapmaktan sikayetci ama bir araya gelip birseyler yapalım dedigimizde ortada kimse kalmıyor.bu isimden korkan cok

BENCEDE FISTIĞIM; KONUŞ KİM TUTAR SENİ...Bir sen bir de ben varız heralde korkmayın yazın sizde..

bende mezunum kayseridenim

sevgili asyagül eğer yararlanmayı bilirsen MEDİHA KÖKEN hanımefendi mükemmel bir eğitimcidir.üç yıl onun öğrencisiydim aöf de. bu yıl ayrılmak zorunda kaldım kayseriden ve sakaryada beni yönlendirecek bi öğretmen yok:(lütfen kıymetini bilin size zaman ayırıyo toplantılar yapıyo.......
ben çok iiliğini gördüm biz eylem le yanına giderdik köyden bizimle o kadar ilgilenirdiki onun yaptığı iilikler asla yadsınamaz mediha mağdurları dediğiniz için sizi şiddetle kınıyorum!

bende çok iyiligini yardımını gördüm ben öyle bir şey söylemedim lafın nereye gittigine dikkat edin

arkadaşlar ben ankaradan katıldım kayseri usta öğreticilik seminerine ama atamalarına netten bakamıorum acaba siz hangi adresten baktınız link yazarmısınız??

kps atamalarından önce atamışlar ustaöğretiçileri bu ne hız

geçen yılın görevlendirmeleri..ben başlıktan öyle anladım...2008-2009 yazıyor

olabilir bir üstte 2009 yazınca önceki mesajların tarihlerine bakmamıştım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri