2008-2009 Kadrosuz Usta Öğr.Kontenjanları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerrin85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zerrin85
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

atamalar ne zman belli olurrrr?beklemek çok zor

evet ya 1 hafta sonra okullar açılıyor ama hala ses yok ve bakarmısınız istanbul 1200 usta öğretici alıyo ama kpss de 38 kişi kadro veriyo gelde çıldırma gelde oynatma valla bunların yatacak yeri yok yaaaa

Hani öğretmen açığı yoktu, bu liste ne peki???

kocaeli 400 vay be ne çok açık var...yazıkkk

istanbul 1200 ...alınan kadro öğretmen sayısı bir kutu kibrit çöpü kadar. Türkiye geneli toplamadım ama 12000 üstüdür.Verilen kadro sayısı 1034...işte bu

Konya'da açık 824 kişi, ihtiyaç 388 kişi
Bu ne demek tam anlamadım ama yaklaşık olarak bir öğretmene 3 sınıf düşüyor :(
Verilen kadro da 15 kişi...

Yazacak yorum bile bulamıyorum. Bu kadar öğretmen ihiyacı varken hala kpss engeli, hala yetersiz kadro. Yazık bunca yıl okuyanların emeğine..

beklemek inanılmaz zor gerçekten de çünkü artık hepimizin tek çaresi ücretli çalışmak..bişey sorcam;ücretli öğretmenlikde stajyerlik kalkıyomu arkadaşlar?

rakamlar çok ürkütücü geldi bana devlet işini çok iyi biliyor madem açık bu kadar çok neden puanlar tavan yapıyor kpss sonucunda yapılan alımlar ne kadar komik geliyor şu tabloya bakınca...

beklemek inanılmaz zor gerçekten de çünkü artık hepimizin tek çaresi ücretli çalışmak..bişey sorcam;ücretli öğretmenlikde stajyerlik kalkıyomu arkadaşlar?

Stajerlik kalkmıyor arkadaşım.

yakında fizik branşıyla yarışırsak hiç şaşmayın.

tokat 234 kişi bakalım hayırlısı:)

bende tokattan başvurdum ama sonuçlar ne zaman açıklanacak bi bilgim yok sabırsızlıkla bekliyoruz:)hepimiz için hayırlısı olsun

Arkadaşlar, usta öğreticilik başvuruları 1 Eylül'de İl Milli Eğitim müdürlüklerine yollanacak ve izleyen günlerde yerleştirme sonuçları açıklanacak...

diyecek bişi yok akıllara zarar bi durum o zaman insanlar üni ye gitmesin gerek yok nede olsa devlet daha az paralarla usta öğretici çalıştırıyorr

bencede arkadaşım okulöncesi ve ilkokul 1.sınıflar 1 eylülde başlayacak eğitime bence 1 eylülden daha önce belli olacak sonuçlar

arkadaşlar ben şaşırıp kaldım geçenyıl elazığda 450 usta öğretici vardı buyıl 195 olmuş nasıl oluyor anlamadım.....

Arkadaşım usta öğreticilik için açılan kontenjanlar bile boşluğu doldurmaya yetmiyor. Ben Konya Milli eğitimin sitesine bakmıştım orada açık 824 olarak görünüyor ama açılan kontenjan sayısı 388. Yani verilen kontenjanların açığı tamı tamına kapattığını söyleyemiyoruz.

bir tarafta öğretmensiz öğrenciler ,sınıflar.Bir tarafta da öğrencisi ve sınıfı ve ve ve işi olmayan öğretmenler...bu manzaranın karşısında ne denebilir ki...Umarım bi gün adalet yerini bulur.

inşallah 1 eylülden önce hbrimiz olur internetden takip ediceksiniz dediler ordada hbr bile yok ilçeleri yada illeri arayan varmı arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri