2008-2009 Ceylanlar sınıfımız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan abozkir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:47
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@abozkir
Benim ceylanlar sınıfıma ait resimlerim alttaki linktedir.

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Çok güzel gerçekten. Başarılı bir yıl geçirmenizi diliyorum. Ceylanlar sınıfına kocaman öpücükler benden:):):)

Çok güzel bir sınıfınız var. Başarılı, mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle...

harika bir sınıf başarılarr

Her şey çok güzel başarılar dilerim...

çok şirin bir sınıf..ellerinize sağlılk..mutlu ii bir eğitim öğretim yılı geçrmenz dileğyle hocam..

Sınıfım için gönderdiğiniz mesajlara teşekkür ederim.Bende hepinize başarılı yıllar dilerim.

güzel bir sınıf renkli...ama beslenmeyi sınıfın içinde yapmak çok zor olur..beslenme odanız olmadığı için galiba..kolay gelsin size...

sınıfınız harika görünüyor başarılar dilerim...

çok sirin,cıvıl cıvıl bir sınıf. Başarılı bir öğretim yılı geçirmeni dilerim.....

sınıfınız ne kadar guzel kocaman ceylanlarınızla mutlu ve basarılı bır yıl dılıyorummm

sınıfınız gayet güzel bende sınıfımı düzenlemede fikirler arıyordum iyi oldu teşekürler

Biz bu okulda 3 sınıfız.Merkezde bir okulda çalışıyorum.Meslekte 19.senemdeyim böyle bir sınıfa daha yeni kavuştum.Gerçekten büyük bir sınıfım var.Binamız yeni yapıldı.Bizde arkadaşlarımla yavaş yavaş sınıflarımızı süslüyor,köşelerimizi tamamlıyoruz.Malesef beslenmemizi ve her türlü faaliyetimizi herkez sınıfında yapıyor.Bütün meslektaşlarımın daha güzel sınıflarının olmasını dilerim.Teşekkürler.

keşke 3 sınıf için bide yemek salonu gibi bişiy düşünselerdi....ne iyi olurdu...size tekrar kolay gelsin...kimimiz erken yaşlarda kavuşuyor güzzel sınıflara kimimiz emekliliğe yakın....

çok güzel bir sınıfınız varmış tyebrikler öğretmenim.Güzel bir yıl geçirmek dileğiyle

sevimli sınıfınıza başarılar hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri