2008/2 De Atanamayanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esobiş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@esobiş
Slm ArkadaŞlar.puanim 75.752 Tercİh DiŞi Atanmak İstemİyorumu İŞaretledİm Ve Atanamadim.sÖzleŞmelİ En Son KaÇta Kapandi,aralikta Atanirmiyim Sİzce:(

Aralıkta değil atama sonbahar denildi.77 ile kadro alan olmuş bence sende bir sonraki atamada gidersin

Atanamayanlara geçmiş olsun arkadaşlar. Umarım aralıktaki atamada gidebiliriz. Bende 75.602 puanla, son tercihi işaretlediğim halde atanamayanlardanım.Herkes için hayırlısı olsun...

ben de atanamadım. zaten bu puanla bekelmiyordum.Şaşırmadım. aralık ve şubat atamalarında nasıl olur bilmiyorum .Puanım 73,653. Sizce şansım var mı? yoksa yeniden kpss kitaplarına mı bakmaya başlayalım.

geçen sene 73.3 ekadar düşmüştü şubatta sözleşmeli.bu senede sözleşmeli alımını arttırırlarsa olabilir bal böceği:)

ümidim azalmaya başladı arkadaşlar. Şu usta öğretici kadraolarını da gördükten sonra şoktayım. Türkiye genelinde 16000 okul öncesi açığı olduğu belgesiyle birlikte görünüyor. 16000 açığa 1040 kişi alıyorlar. böyle giderse bizden öğretmenalmayı da bırakacaklar

Aralıkta değil atama sonbahar denildi.77 ile kadro alan olmuş bence sende bir sonraki atamada gidersin

77 ile kadro alan mı olmuş.ben de 76.979 puanla kadronun gelmeyeceğinden emin bir şekilde kadrolu tercih yaptım.zaten şubatta bu puanı bi daha kullanamayacağım.sizce benim puana kadar düşer mi kadronun puanı.benim pek umudum yok ama...hayırlısı...

Ben de 74.642 ile atanamadım.

ben de atanamadım

benimde olmadı 74.215 :(
beklicm artıkın inş. düşer puanlar
usta öreticilikte bitmiş
ücretliye başvurdum ama lusta öreticiler önce atanackmış :(
lise mezunlarının şansı daha büyük 4 yıllık okusanda fayda yok :(

benim de 73,024 umut etmeli miyim. bilmiyorum

efiyas hocm siz naptınız peki usta öreticiliğe başvurdunuzmu peki napmayı düşünüosunuz?

summeyra hocam başvuru yaptım. ankara.

bende 76 puanla acıkta kalanlardanım 3. atamanın aralıkta olacağını duymustum ama bı arkadaşımdanda ekım dıye duydum bu konuda bısey bılenınız var mı acaba

valla herkez bişeler sölüyor ama belli değil daha açıklama olmadı
eysabalian hocm sizde 76yla kaldıysanız ...
benim 74 acaba olurmu ya sonbahar atamasında :(((

77 ile kadro alan mı olmuş.ben de 76.979 puanla kadronun gelmeyeceğinden emin bir şekilde kadrolu tercih yaptım.zaten şubatta bu puanı bi daha kullanamayacağım.sizce benim puana kadar düşer mi kadronun puanı.benim pek umudum yok ama...hayırlısı...

Şubatta bu puanını neden bir daha kullanamıyorsun arkadaşım anlamadım.

summeyraa86
inşallah arkadaşım olur emek veren herkes atanabılır inşallah tek dıleğimiz bu bakalım kaç kişi alıcaklar daha hiç bi şey belli değil..hayırlısı olsun...

Arkadaşlar ben sibel, benim de sınava 2. girişim; 73.506 aldım. Benim puana yakın olan arkadaşlar da benim gibi tadirgin. Ben sıralamaya göre tahmin yapıyorum. Sıralamam 1770, 1050 kişi gitti önümde 720 kişi var. Kasımda bu sayının üstünde alırlarsa garanti görüyorum. Geçen yıl eylül atamasında 950 sözleşmeli aldılar bu yıl 350. Bence o farkı bu kasım ve şubatta tamamlarlar, 400 kasım 400 şubat olsa bile en kötü şubatta atanırız. Ayrıca atanan arkadaşları kutluyorum.

ben de 75.829 ile kaldım aralıkta ya da şubatta olur mu acaba sözleşmeli 73te kaldı yazıyor bazı sitelerde bu doğru mu bilgisi olan varsa aydınlatısa sevinirim hepimizin allah yarcımsı olsun inş. atanırız

arkadaşlar benim de punaım 70.787 geçen sene şubat atamalarında kadrolu 73 küsür,sözleşmelide 70 küsürde kalmıştı.bu sene ekimde ve de şubatta iki atama olur ve doğru düzgün bir sayı verilirse atanırız gibi geliyor bana da.. bakalım inş

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri