2007 öss Tercih Sonuçlari

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 5555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
merhaba...ben de bu sene öss ye girdim.19 tercihte bulundum.siyasal fakülteleri yada iktisadi idari bilimleri istiodum.puanım yetmemiş ve son tercihim tutmuş.odtü okul öncesi.ancak bu benim için çok büyük bir süpris oldu.çünkü ne çocukların bana karşı ne de benim onlara karşı bir sempatikliğim var.ben bu bölümün gelme olasılığı olduğunu bile düşünmemiştim.kısacası çocuklara ilgi duymadan bu bölüm okunabilirmi?..
:(
galiba iki yıl sonra bir daha....

tubacım sana katılıyorum.

morbidont arakadaşım çocuklara karşı bi sempatikliğin yok madem niye bu bölümü tercih ettin? öğretmenlik mesleği helede okul öncesi öğretmenliği çocukları sevmeden asla yapılamaz düşüncesindeyim. bu bölümün gelebilme olasılığını hiç düşünmüyordun madem niye tercih ettin.?

yerleşen arkadaşları bende tebrik ediyorum,Allah yardımcınız olsun ..

arkadaşlar hepinize çok sevindim hayırlısı olsun başarılar süpersiniz umarı gün gelir bende kazanırım

morbidont arkadaşım seni en iyi ben anlarım çünkü bende şu anda aöf okul öncesi öncesi öğretmenliği3. sınıftayım bölümümden memnunum ama aöf olması beni mutsuz ediyordu ve örgün kazanmak için bu yıl tekrar öss ye girdim amacım örgün olan selçuk üni deki çocuk gelişimi öğrtmenliğini kazanabilmekti sözelden 349 .küsürlü bi, şey aldım ve yerleşiceğimi tahmin adiyordum en azından ikinci öğretimine ama gelmedi virgülden sonraki rakamlarda ,025 puanla istediğim yeri kaybederek daha alt tercihlerimden olan(18.tercih)anadolu üniv eğitim fakü. işitme engelliler öğretmenliğine yerleştim öğrendiğim anda çok üzüldüm ben bunun değilde selçuğun geleceğine inanıyordum ailemin tüm ısrarlarına rağmen gitmekten vazgeçtim yani durumum sana çok benziyo seni iyi anlıyorum fakat ben bir daha öss ye girmeyi düşünmüyorum aöf ü bitirip kadrolu öğretmen olmak istiyorum sana ve bütün arkadaşlara başarılar diliyorum ve başkalarınada benim hikayemi uyarı olarak alıp böyle bir şeyi asla yapmamalarını öneriyorum

352 marmara unıv okuloncesı ogretmenlıgını kazandım..ılk tercıhımdı..
ankara tutuyodu fakat ıllede marmaram..

boğaz içine yerleştimm

:36_3_12:İnŞallah Bende Kazanabİlİrİm Sİzede Tebrİkler

meraba tugba ve hiloş , bende sizin gibi örgün istiyıordum 2007 de girdim bende öss ye ve 330 puanla aöf okul öncesine yerleştm. su an 3. sınıftayım cok istyordum örgun okumayı ama olmadı :( ama cok güzel bir bölümde okudugumun farkındayım şimdiden kpssye hazırlanmaya baslıcam ve işallh kadrolu olarak atanrım .

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri