2007 Mezunlari Buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turk.nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@turk.nisa
Merhaba arkadaşlar 2007 mezunlarını buraya bekliyrm..nerelerdesnz..

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR turk.nisa... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

merhaba bende 2007 mezunuyum

ne güzel bir 2007 mezunuyla karşılaşmak....

slm arkadaşlar ben de 2007 mezunuyum. çok özledim çanakkaleyi...

ahhhhhhhhh çanakkale özlenmezmi

selamlar ben de 2007 ÇOMÜ mezunlarındanım

merhaba arkadaşlar nurcan ve ayşegül sanırım anlayabildiğim kadarıyla bizim sınıftan....nassılsınız nerelerdesini...ben çanakkalede nöbet tutuyorum sizin yerinizede:)))))össsledim yaaaaa arka sıraları...

SLMMM bende 2007 ÇOMÜ mezunuyum ÇOK ÖSSSSLDEDİİİİİİİMMMM ÇANAKKALEYİ YAAA:(

SLMMM bende 2007 ÇOMÜ mezunuyum ÇANAKKALE YAAA ÖSLENESİ YER... ÇOK ÖSLEDİMM:3613411xz:

mrhba hlm sanırım aynı sınıftaydık halime senmisin ya .bende cok özledim orayı kıymetini bil memleketinin

bende 2007 mezunuyum nagihancım sen misin (cadı54)....arkadaşlar özlemek yetmez gidin ziyaret edin arada...

bende ÇANAKKALE mezunuyummmm. bende çok özkedimmmm

arkadaşlar aranızda oyun dersini şakir hocadan alanlar varsa sınavda neler sorduğunu yazabilirmisinz? tesekkürler

halime mrb. ben uzun zamandır bakmıodum forumun mezunlar kısmına şimdi gördüm msj. tokattayım ben 2. yılım burda sen çıkar bakalım daha çanakkalenin tadını, bizde özlemeye devam...

oooo nurcan tokattaymışsın.hayırlı olsun.umarım rahatın iyidir...ben ayşegül.hatırladın mı bilmiyorum ama:)

ayşegüll:) hımm hatıladımm tabi! tokattayım evet rahatım iyi gibi:( doğu görevi yapıorum burda... sen nerelerdesin napıosunn? öğrencilik gibisi yokk ama yaaa.. çok ösledimm..

çok sevindim nurcan senin adına.bende memleketteyim ailemin yanında.atanmak için çabalıyorum.bir yıl özelde calıştım cok zorlandım bana göre olmadığını anladım.şimdi ücretli öğretmenlik yaparak biryandan da kpssye hazırlanıyorum.kib.:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri