2007 inönü mezunları nerdesinizzzzzzz!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nevsehir1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nevsehir1453
2007 mezunları nerdesiniz?hergün girip bakıyorum acaba bir tanıdık, sınıf arkadaşı bulabilecekmiyim diye ama hep hüsrana uğruyorum.

daha cok beklersin canım.kusura bkma ama bende 2005 mezunuyum.ve ünv bitince arkadaşlıklar uzun sürmüyo maalesef.herkesin iç yüzünü daha iyi tanıyorsun.hayat......

katılıyorum.

bence daha okul bitmeden kimin nasıl bir insan olduğunu anlamak çok kolay.o yüzden hiç yorma bence kendini arkadaşım.yeni ve dürüst arkadaşlarınla mutlu günler yaşamaya bak nevşehir 1453

slm nevsehirli
yoksa sen haticemisin eger heticeysen,mesaj at ben yasin,bende hergün giryomda

kim demiş okul bitince arkadaşlık biter diye ben buna inanmıyorum doğrusu.eğer ben aramazsam tabikide beni aramazlar.yani yalnızlığı seçmek ya da seçmemek bizim elimizde.arkadaşlarımız telefondaki tuş kadar bize yakınken neden yalnızlığı seçeyimki

kim demiş okul bitince arkadaşlık biter diye ben buna inanmıyorum doğrusu.eğer ben aramazsam tabikide beni aramazlar.yani yalnızlığı seçmek ya da seçmemek bizim elimizde.arkadaşlarımız telefondaki tuş kadar bize yakınken neden yalnızlığı seçeyimki

bencede sen aramazsan kimsede aramaz insanlar vefalı olmaliki karşıdan da onu görsünler.aramak istemeyen aramaz arayanlarlada devam eder gider.

2007 mezunları nerdesiniz?hergün girip bakıyorum acaba bir tanıdık, sınıf arkadaşı bulabilecekmiyim diye ama hep hüsrana uğruyorum.

bu sözleri söyledikten sonra ben hiç arkadaşın yok demedim ki.madem telefon numaraları var.görüşmek istediklerini ararsın.kimse de mani olmaz.
bulmak istediğin kişilere bu yoldan neden ulasmak istedin? neyse arkadaşım yanlış anladın galiba.........

valla tlf numarası olupta gerçek arkadaş olanlar aranıyo sadece melisceren gerisini boşver.ünüversitede birbirini yiyip şimdi kanka olanlar varmışşşş :)))))))))

valla tlf numarası olupta gerçek arkadaş olanlar aranıyo sadece melisceren gerisini boşver.ünüversitede birbirini yiyip şimdi kanka olanlar varmışşşş :)))))))))

bizim yazdıklarımıza bakıp kanka diyorsan kimse kimse ile kanka değil

yarası olan gocunuyo galiba.lafım ortayaydı

yaram yok.laf bence ortaya atılacak cinsten değildi.birtek ben sema ve müiriye var eeee oda arkadaşın olduğuna göre

sema kim yaa

üff her neyse...

:)))))))))))))))))))))

muhattabım degilsin zamanımı alma

esra güzel etkinlik paylaşımlarının devamını bekliyorum.bu foruma giriş amacının değişmediğini biliyorum ben.hadi şarkısı var ya onu söyle bence bol bol.hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri