2007-2008 yılında kuzucuklarımızın en küçükleri dünya güzelleri civcivlerimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nevertheless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:40
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nevertheless

bu resimleri okulun açıldığı ilk hafta dinlenme saatinde çektim,normalde 23 kuzucuğum var o grupta ama hepsinin resmini çekemedim tabi,bazıları izin vermedi)))

bu resimlerde de ikindi kahvaltısındaydılar.çokokremli ekmeklerini yerken onlara sürpriz olarak yaş pasta getirilince çok sevindiler tabi.e çokokremli ekmeklerini ve pastalarını yedikten sonra bazılarının halleri görülmeye değerdi doğrusu ))

bunlar da 29 ekim Cumhuriyet Bayramında çekebildiğim resimler.çekebildiğim diyorum,çünkü yerlerinde durmalarını sağlamak mucize gibi resim çekerken )))

oy oy oy çok şekerler yaaaa....yerim ben onları:) teşekkürler

hocam teker teker gönderin ya bu kadar güzelliği aynı anda kaldıramıyor bedenim:)) maşallah çok ama çok sevimli öğrencileriniz.ben olsaydım onlarla uğraşmaktan ders falan yapamazdım heralde..

hocam teker teker gönderin ya bu kadar güzelliği aynı anda kaldıramıyor bedenim:)) maşallah çok ama çok sevimli öğrencileriniz.ben olsaydım onlarla uğraşmaktan ders falan yapamazdım heralde..

teşekkür ederim esma öğretmenim.ben de onların yanından ayrılamıyorum zaten)))

Hele o yarım konuşmaları dimi hocam, çook tatlılar ya, bu minikleri görmek iyi geldi:)

teşekkür ederim arkadaşlar

harika bunlar yaa...
maşallah...
terlemiş bıcırığın bi tanesi...

Çok tatlı görünüyorlar bu bıcırlar,başarılar hocam:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri