2007 / 2008 şirinlerim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ufuk_Arslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:51
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Ufuk_Arslan
Bu seneki sınıfım: erkek çocuklarından birkaçını sakinleştirebilirsem seneye bu dünyada kendi ayakları üzerinde durmayı becerebilecek 21 tane insan yetiştirmenin gururunu duyacağıma eminim
(makinenin tarihi iki gün sonrayı göstermiş :)

Çok teşekkür ediyorum. sınıfım daha güzel olacak ama tek başıma her ikisini bir arada yürütmek hem de ramazan ayında zor oluyor. sınıfımdaki değişiklikleri zamanı gelince yollayacağım umarım o zaman daha çok beğenirsiniz.

maşallah sınıfınızda öğrencilerinizdeçok sevimli.başarılar dilerim

ben de bütün içtenliğimle teşekkür ediyor aynı temennileri sizin için diliyorum.

resimde gayet sakin duruyorlar.haliyle tabi.
paylaşım için teşekkürler

hadi hocam allah geyret ve sabır versin inş.
hayırlı seneler :))))

evet sınıfımızın süslü olmadığının farkındayım ama biz yaptığımız etkinliklerle süslüyoruz sınıfımızı. sene sonuna kadar. hem dediğim gibi daha boya yapılacak ve ondan sonra köşe ve diğer alanları ayarlayacağım. yorumlarınız için çok teşekkürler.

evet çok şirinler ayrıca da çok iştahlı görünüyorlar :D:D:D

öğrencileriniz harika başarılar dilerim

Çocuklarınız çok şekerler, kolay gelsin size...benim sınıfımda da henüz hiç süs yok dediğiniz gibi çocukların yaptıklarıyla süslüyorum bende:)

evet şimdilik plastikten :) okulumuz yeni yapıldığı için daha dolaba sıra gelmedi inşallah o da olacak ama yine idare ediyorum bunların bulunmadığı birçok yer var. elimizdekini en iyi şekilde kullanmak bizim en önemli görevimiz. çocuklardan da bize yaratıcılık geçiyor galiba :)

başarılar...çok tatlılar...hepimiz her senenin sonunda aynı sevinci paylaşıyoruz...

çok şekerler Hepsi De,, Sinif Da çok Güzel Ayrica...başarilar Hocam

başarılar ve kolaylıklar diliyorum hocam...

çok tatlı şirinleriniz var... afacanlarla uğraşmak zordur hocam... ne kadar yaramaz bir sınıfınız varsa o kadar akıllı öğrenciniz var demektir... :)) başarılar...

çok teşekkür ediyorum aynı iyi dileklerle iyi bir eğitim yılı geçirmeniz dileğiyle...

çok güzel ama tahmin edilebilmesi zor bir soru bence :) bir insan baba olarak hangi yaşa kadar kendini iyi hissederse o yaşa kadar yapmaya çalışırım galiba. verimli olabileceğim yaşa kadar yaparım galiba. ya siz?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri