2006 mezunlarının bir 23 nisan hatırası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simeranyam55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@simeranyam55
sevgili arkadar 2005 yılında okulöncesi 3. sınıf gece ve gündüz öğrencileri bir 23 nisanı erzurumun bir köy okulunda işte böyle kutladı. bu etkinlik bizimle başlayan bir ilkti; fakat son olmadı hala devam ediyor...saygılar .........

ne kadar güzel.düşüncelerizin için tşkler:9

izzet öğretmenim nadir değil erzurumda her zaman güzel şeyler oluyor ... ama görmek lazım, sadece bakmak yetmiyor, bunun yanında ön yargılı olmamak gerekiyor...saygılar

evet ya çok hoş.bende 2007 mezunuyum bizde gittik.ama gaklarımızdan örnek alarak.Erzurum ve üniversite her şeye rahmen çok güzeldi.

sevdili arkadaşım bu resimleri eklediğin için sağol.bende 2006 gece mezunuyum.beni tekrar o güne götürdün sağol.hemde resimde tanıdık yüzleri tekrar görmek çok güzeldi,

vallahi hem cok şaşırdım hem de o günleri ne kadar özlediğimi fark ettim resmi yükleyen arkadaşa cok teşekküer ederim ismizi anlıyamadım ama bende 2006 mezunuyum hatta resimde halay çekenlerden biri de benim o gün gerçekten cok eğlenmiştik tekrar o günlere dönmeme vesile olduğun için cok teşşekkür ederim isim olarak tanıdık birileri yok onlarda benim gibi haberdar değiller galıba ... ben onlara öğreteyim bilmemek değil öğrenmemek ayıp dimi..:)

bende bakmıyodum uzun zamandır sevgi gelmiş bu arada way be ne güzel günlermişşşş

bende burdayım arkadaşlar evet güzel bir gündü

merhaba arkadaşlar bende burdayım 2006 gece pınar o günü hatırladım karstaydım ama şuan nevşehire çıktı tayinim.....

hatırladığıma çok sevindim :)
sevcan marangoz

çok güzel günlerdi bende ordaydım.2006 gündüz.geçmişe döndüm sağolasın.arkadaşlar merhaba.emel

şikayet edecem sizi iznim olmadan int. sitelerine boy boy resmimi verdiğiniz için.

okulun adını hatırlayan var mı

üniversiteda okurken yaptığımız en güzel etkinlikti

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri