2006 da olsun bariii

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buket83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@buket83
benn buket okula pek gelmedığımden kımse tanımaz gercı ama 2006 mezunlar ve ı b subesı nerdesınız.atandınızmı ben kpss bıle gırmedım arkadaşlar kendı okulumu açtım mutluyum özel eğitimdeyım hadı gelın artık hbr almak ıstıyorum artık herkesten

selam buket. bende B den. öndeki üçlü gruptan biri...gülsevim,büşra... kim kaldı. HACER:) dostum Adana dayım bende 2 yıldır. burda hep seni merak ediyodum valla. buraya nasipmiş.sen neler yapıyosun...

:congratulationscut4 ooo kmleri görüyorum sizleri burda görmek ne güzel bakalım beni tanıcak mısınız?

anaa argadaşum sen demi geldin. hoş geldin.. sefalar getirdin. buketi görünce pek bi heycanlandım valla...

hacer büşra ay canım benım kızlar sıze ınanamıyorum.hacer canım demek benım memlekettesın sen atandınmı yoksa özeldemısın kız bende osmanıyedeyım mutlaka beklıyorum ok öpt görüşmek üzere

meraba kızlar ben rahime bursadayım özelde 9 aylık bir kızım oldu.

meraba kızlar ben rahime bursadayım özelde çalışıyorum . 9 aylık bir kızım oldu.

bende öznurrr :D hacer büşra gülsevim siz nerelerdesiniz yahu? :) buketi biliorm facebooktan ;)

merhaba bende vandayım. iki yıl özelden sonra devlete geçtim...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri