2005 mezunları nerelerdesiniz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeytune
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zeytune
mrh arkadaşlar mezuniyet sonrası herkes bi yerlere savruldu eğer bu siteye takılan varsa burada buluşalım....

bende 2005 mezunuyum cok merak ettim kim olduunu

Arkadaşım resimden tam çıkaramadım ama hafızam bu şirince gülen kız Kevser den başkası olamaz diyo.Canım ben SELMA.nasılsın nerelerdesin görev yapıyomusun medeni durum aynı mı..vb sorulacak ne çok soru var.çok sevindim resmini gördüğüme insan çok özlüyo 4 yıl dile kolay :) çok öptüm

çok sevindim cnm evet benim, 1,5 yıllık evliyim,şuan şemdinlideyim ,eşimin işi gereği, sözleşmeli olarak calısıyorum,yarım dönem giresunda lise öğretmenliği yaptım şimdi eş durumundan buraya geldim. Sen neler yapıyosun cnm öyle özledim ki hepinizi, herkes numarasını değiştirdii için ulaşmak pek mümkün olmuyo,çıkaramaman cok normal gözlük yok ondandır cnm. Bir anda ortaya çıkan sana özgü ve beni kırıp geçiren espirilerin hala aklımda, mutlaka görüselim cnm cok opuyorum

Ay canım ya evlilik hayırlı olsun çok sevimdim bende 1.5 yıldır evliyim haftaya eşim askere gidiyo yine yalnız kalıcam.Amasyada 3. yılım ilk yıl yeni açılmış bir anaokuluna görevlendirildim zor geçti geçen yıldan itibaren kendi okulumdayım ilköğretim olduğu için yarım gün,daha rahatım ama tabi yinede sıkıntı bitmiyor özel günler bayramlar çocuk şenliği sergi derken yoğun şekilde geliyor geçiyor. mutlaka görüşelim canımcım ben o tel adres vb bilgilerin yazılı olduğu kağıdı kaybettiğimden dolayı herkeslerden bi haberim bilgiye açım :) msn adresini verirsen görüşebiliriz canımcım çoooooooooookkkkkkk öptüm.....

Hayırlısı olsun cnm,ama ben napayım o zaman benim eşim ömür boyu asker. Eşimi tanıyorsun ,okulda görmüş olman lazım. Kendisi subay. Eş durumundan buraya geldim ama pek görebildiim söylenemez:) Ben mezun olduktan sonra devlette çalışmak istemedim ve Bodrum Marmara kolejinde çalışmaya başladım. Çok yoğun ama çok güzel bi yıl geçirdim orada. Ama eşimiin tayini buraya çıkınca, acilen istifa ettim ve evlenip buraya şemdinliye geldim. Şuan bi anaokulunda çalışıyorum herşey çok güzel okulumda. Donanımlı bi okul,görenler çok şaşırıyor.Bu yıl tayinciyiz bizim oraları istiyoruz,EGE yani.Ama aklımızda amasya da vardı. Bi kaç kişi çok övdü belki oralara gelir oralarda görüşürüz cnm arkadaşım.Çok güzel olmaz mı? Çok öpüyorum cnm bi an önce eşinle kavuşman dileğiyle

Amasya hem bir asker için hemde bir öğretmen için rahat bir yer umarım herşey gönlünüzce olur güzelim kend çok iii bak görüşmek dileğiyle

cnm benim Allah kavuştursun. ............. mail msn adresi vermek yasaktır.

Tamam ya şansımı denedim sadece::::)))))Teşekkür ederim canım kocacım ta sarıkamışlara gitti inşallah seninde benimde herşey istediğimiz gibi olur çok öptüm.......

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri