2001 Den Sonra Girenler

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@emlakhabercisi
2001-2005 uludağ okulöncesi mezunlarına selamlar.okul bitti herkes yoluna oldu ama napalım...

selamlar nasılsınız bakalım bende okul bitti kimse yok ortalıkta diyordum sizleri gormek gercekten guzel : )

bende 2005 mezunu erkeklerindenim :)))) bil bakalım halim?

topu topu 3 erkektik en yakışıklı ve karizmatik ben olduma göre diğer ikisi ,ve ben olmucama göre bnu yazan :) ya koray ya ibo,ersin hocanın sınav sorusu gibi oldu he.cevanı sorudan beter

koray ben ....

[size=medium]selam arkadaşlar. ben devrim. sizi gördüğüme sevindim.koray, halim eeeeeeeeeeee ibo nerde?
[/size]

ben 2002 de girdim, halada okuldayım:)

---------------------------------

------------------------

---------------------- destek verin değerli arkadaşlarım...:)tek başına olmuyo ya...

-------------------- destek verin değerli arkadaşlarım...:)tek başına olmuyo ya...

---------------------------

slm arkadaşlar 2006 mezunuyum.sizleri görmek güzel...

hocam tamam sitenize destek veriyorum.........ben bu yıl mezun olucam inş

sitedeki resmi görünce çok şaşırdım:D:D:D:D nasıl yardım edebilirm ve hatta edebiliriz:D:D:D:D 5-6 kişiyiz

hımmm demek öle napalım sağlık olsun...

arkadaşlar ben de 2006 mezunuyum uludagdan bazı tanıdık arkadaşları bu sitede bulmak beni sevindirdi herkese selamlar

vay sizleri de burda bulmakk güzel ben sizden sonra bitirdimm ama ibo hala bitiremedii iste hala sürünüyo ordaa zavallımm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri