Değerli okul öncesine gönül verenler: Selçuk Üniversitesi Okul Öncesi Eğitime Destek Topluluğu'yla BirBileneDanisin.Com ekibinin ortaklaşa yapmış olduğu Alakova prefabrik Anasınıfı 2009-2010 yılı eğitim öğretim döneminde ülkemize hizmet etmiş bulunmaktadır. Alakova prefabrik anasınıfının kurulmasında yardımcı olan bütün öğrencilerimle gurur duyuyoruz. Ancak biliyoruz ki Avrupa ülkelerinde okullaşma oranı % 90 larda iken bizim ülkemizde hala %40 larda. Varolan okulların çoğunda da donanım eksikliği bulunmaktadır. Her şeyi devletten bekleyen toplumlar hiçbir zaman olması gerektikleri yerlerde olamamışlardır.
Bizler bu bilinçle önümüzdeki döneme yönelik yeni bir proje başlatıyoruz. Bu proje birilerine malolmayıp çocuklarımıza ve ülkemize malolacaktır. Bizler bilinçli vatandaşlar olarak gelin hep birlikte yeni bir anasınıfı yaptıralım.Belediyeler ve Milli Eğitim Müdürlüğü bize bu konuda destek verecekler. İçinin donanımı hazır, bizler sadece prefabrik kısmını yaptıracağız. Bunun için bir bağış kampanyası başlatalım mı? Nedersiniz ?
Bizler bu bilinçle önümüzdeki döneme yönelik yeni bir proje başlatıyoruz. Bu proje birilerine malolmayıp çocuklarımıza ve ülkemize malolacaktır. Bizler bilinçli vatandaşlar olarak gelin hep birlikte yeni bir anasınıfı yaptıralım.Belediyeler ve Milli Eğitim Müdürlüğü bize bu konuda destek verecekler. İçinin donanımı hazır, bizler sadece prefabrik kısmını yaptıracağız. Bunun için bir bağış kampanyası başlatalım mı? Nedersiniz ?