2+2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilgisayar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@bilgisayar
çocuk gelişimi 2+2 lisans tamamalama hakkında son gelişmeler nedir?bılen varmı

arkadasım abbas güçluyu bıktırdık artık ocakta dıo baska bısı demıyo kımsenın bı bılgısı yok ocak ayında nımetcubukcuyla yok arasında toplantıda bellı olacak hersey dıe bılıyorum ocak ayını beklıyoruz dörtgözle son sözun yokte oldugu söylenıyo ben tekrar dılekce yolladım bı cvp verseler umıtlendık yıne kırılmaz ınsallah ben sınava hazırlanıyorum unıversıteye bastan baslamayı dusunuyorum baska bıbölumden surunmekten bıktım

abbas güçlüyle nasıl irtibata geçtiniz msj yoluyla mı bizede bildirir misiniz..gerci bıktırdık demişsiniz :) bu saatten sonra bişey de sorulmaz ocakta dediyse bekliycez el mahkum :(

abbasgüçlunun sıtesınden cnm bıldırdık artık oda bıktı . ben dılekce yazdım aöf ye ve enson yoke dılekce faxladım dunde cumhur baskanına emaıl yolladım sesımızı bı duyan olur ınsallah

Arkadaşlar benim bir umudum kalmadı.Çaba gösteriyoruz ama gelişen birşey yok.Sadece beklemek
Madem ki bize 2+2 hakkı tanımıyosunuz neden halen yüksekokullarda mezun veriyosunuz.Saçmalık.

bu 2+2 olmayacak galiba arkadaslar offofff

arkadaşlar benim bir umudum kalmadı.çaba gösteriyoruz ama gelişen birşey yok.sadece beklemek
madem ki bize 2+2 hakkı tanımıyosunuz neden halen yüksekokullarda mezun veriyosunuz.saçmalık.

katılıyorum arkadaşım sana... Senelerdir çıkmasını bekliyoruz bu yasanın fakat yetkileler bi haberler bu durumdan... Dönüp biraz da bizlerle ilgilensinler... Saçma sapan çözüm yolları bulacaklarına ki çözüm yolu bile değil bu yaptıkları, bizler için birşeyler yapsınlar,önümüzü açsınlar artık yeter bu kadar tıkadıkları yeter bu kadar yolumuza taş koydukları... Bırakın da artık eğitimimizi tamamlayalım, bırakında artık geleceğimizi yaşayalım...

Bekleye bekleye bir hal olduk.Ne zaman çıkcağı belli değil.Artık bizimde yüzümüzü güldürsünler.

arkadaslar duyduguma gore bu yıl artık zor gercı her yıl zor zor dıyorlar ama bakalım hele ne cıkıcak ama anladıgım tek sey bıze lısans tamamlama hakkı verılmıcek cunku hep oyalıyorlar:(((((((

arkadaslar duyduguma gore bu yıl artık zor gercı her yıl zor zor dıyorlar ama bakalım hele ne cıkıcak ama anladıgım tek sey bıze lısans tamamlama hakkı verılmıcek cunku hep oyalıyorlar:((((((([/

kesinlikle katılıyorumm arkadaşımm bizi bürekli oyalıyorlar.yok mart yok nisan deyip erteliyorlar.kısaca olmayacak deseler daha iyi.

Son gelişmelerden haberi olan var mı?
Bu hak sadece kadrolu çalışan öğretmenleremi tanındı şimdi
Ben bu sene mezun oldum biz tamamlayamıyoruz heralde gene.

Anlamıyorum ya okul öncesini zorunlu yapıyorlar sonra o kadar sene çocuk gelişimi alanında eğitim görmüş insanları atamak yerine sınıf öğretmenleri yapıyo bu işi ...

sınıf öğretmeni ne kelime yaaaa işletme mezunu bilgisayar mezunu atadılar burda yazıklar olsun

çok merak ediyorum ne biliyorlar da öğretiyorlar ...

arkadaşlar bence umıdı keselım hıc sansımız yok:( o yuzden unıversite sınavı tekrardan okumak şart 4 yıllık baska sansmızı yok bence hayal kırıklıgına ugradık hep artık kendı sansımızı kendımız yaratmak zorundayız galıba :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri