2+2 lisans tamamlama 2000 kontenjan ve aöfde

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Neslihan KOÇ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:42
öğrendim ki;herhangi bir bölümden mezun olan öğretmen arkadaşlar (müzik,beden eğitimi,matematik vs) 2 haftalık eğitim sonunda aldıkları belge ile anasınıflarında ücretli öğretmenlik yapabileceklermiş.pes doğrusu!
artık ben de önlisans mezunu arkadaşların 2000 kontenjan açılıp 4 yıllığa tamamlamalarını destekliyorum.en azından bu işin eğitimini almış arkadaşlar görev alır.
umarım bir an önce okul öncesi eğitim üzerindeki bu karışıklık sona erer.

2000 kontenjanda o kadar az değil ama hocam . hayırlı olsun .
Evet az değil ama yıllardır yığılma var zaten nerdeyse bütün Üni. 2 yıllık çocuk gelişimi bölümü var ve senelerdir patır patır mezun veriyorlar bence genede çalışmayan kazanamaz pesimist olmak istemem ama 2000 kontejan var diye yayılanların kazanabiliceğini sanmıyorum her Üni ilk 10 derecesine giren öğrencileri alsa çünkü ön lisans başarı puanı ekleniyor o zamn bile dolar o kontejan bence daha bunun dershaneye gideni sınava çalışanı var kısacası ben hak etmeyenin kazanabileceğini sanmıyorum.Herkes için en çokta ülkemizin geleceği çocuklarımız için hayırlısı olsun.Ücretlide çalışıp bu işin hakkını veren ön lisans mezunu bütün arkadaşlarım kazanır inş.

öğrendim ki;herhangi bir bölümden mezun olan öğretmen arkadaşlar (müzik,beden eğitimi,matematik vs) 2 haftalık eğitim sonunda aldıkları belge ile anasınıflarında ücretli öğretmenlik yapabileceklermiş.pes doğrusu!
artık ben de önlisans mezunu arkadaşların 2000 kontenjan açılıp 4 yıllığa tamamlamalarını destekliyorum.en azından bu işin eğitimini almış arkadaşlar görev alır.
umarım bir an önce okul öncesi eğitim üzerindeki bu karışıklık sona erer.

bencede bu sorun tek okul öncesinde yok üstelik işitme engelli-zihinsel engelliler öğretmenliklerinde de var.İnş. bu 2000 herkes için ii olur

Bende basvurmamıstım dgs ye of ya girince kazanamam basvurmadıgım zamanda böyle oluyo. Basvuru süresi uzatılsa bari ya off :(

zaten sınav sonucu alıyolar okumadınız galıba

4 yıllık okuyanlar nasıl bu kadar önyargılı olabiliyo ya. Sanki meslektaş değilizde düşmanız rakibiz 2 yıllık 4 yıllık diye ayrım yapıyosunuz. Neymiş tamamlama hakkımız olmıcakmış bizde çalışıp emek verip kazancakmışız. Bizde zaten çalışıp sınava giripte kazanıyoruz havadan girmiyoruz 2 yıllığa. Ayrıca tamamlayamazsak nolucak? Kadroyada giremiyoruz 2 yıllık okumak bi işe yaramıyo yani kapatılsın o zaman. Çok güzel destek oluyosunz ayıp denen bişey var.

4 yıllık okuyanlar nasıl bu kadar önyargılı olabiliyo ya. Sanki meslektaş değilizde düşmanız rakibiz 2 yıllık 4 yıllık diye ayrım yapıyosunuz. Neymiş tamamlama hakkımız olmıcakmış bizde çalışıp emek verip kazancakmışız. Bizde zaten çalışıp sınava giripte kazanıyoruz havadan girmiyoruz 2 yıllığa. Ayrıca tamamlayamazsak nolucak? Kadroyada giremiyoruz 2 yıllık okumak bi işe yaramıyo yani kapatılsın o zaman. Çok güzel destek oluyosunz ayıp denen bişey var.

kesınlıkle haklısın. bölum dısı kısılerın atanmasına yada okulöncesine gecıs yapmalarına karsı olmaları gerekırken. 2 yıllıklara karsı ön yargılı oluyorlar.
gercekten üzücü bır durum.boyle dusunen kısıler önce kendılerını yargılayıp daha sonra baskalarını yargılamalılar

beklenen gün gelmiş bu sene çilenin çile kutsaldır bari belli puan barajı varmı aöfde yoksa bu sene tercihlermi belirleyecek!

bence 2 yıllık 4 yıllık diye ayrım yapan tüm eğitim dalındaki arkdaşları kınıyorum sizler eğitim cisiniz yardımcı olun herşeyi kendiniz için düşünecekseniz sizler nasıl eğitim verip bilgi paylaşacaksınız soruyorum ne görevler gördüm eleştirmen eğitimciler gördüm ama laf söyletmedim söyleyemedilerde şimdi söyleceklerede söylüyorum susmak sanat sırasını bekle her işin yaşam hayat hepimizin paylaşımcı ol hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız aramızda dava yok eğitim için yarışıyoruz rakip olarak bi alttakileri görme üstler olsun rakibinki ilerle !

nE demişler ezme ezilirsin ,seçme seçilirsin !

bilgilendirme için teşekkürler.

dgs de bitti herkese hayırlı olsun şimdi ne olucaksa bekliyoruz artık

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri