Solutions
0
- Tepki Skoru
- 1
dgs o kadar da kolay bi sınav değil ki.
2000 kontenjanda o kadar az değil ama hocam . hayırlı olsun .
dgs o kadar da kolay bi sınav değil ki.
Evet az değil ama yıllardır yığılma var zaten nerdeyse bütün Üni. 2 yıllık çocuk gelişimi bölümü var ve senelerdir patır patır mezun veriyorlar bence genede çalışmayan kazanamaz pesimist olmak istemem ama 2000 kontejan var diye yayılanların kazanabiliceğini sanmıyorum her Üni ilk 10 derecesine giren öğrencileri alsa çünkü ön lisans başarı puanı ekleniyor o zamn bile dolar o kontejan bence daha bunun dershaneye gideni sınava çalışanı var kısacası ben hak etmeyenin kazanabileceğini sanmıyorum.Herkes için en çokta ülkemizin geleceği çocuklarımız için hayırlısı olsun.Ücretlide çalışıp bu işin hakkını veren ön lisans mezunu bütün arkadaşlarım kazanır inş.2000 kontenjanda o kadar az değil ama hocam . hayırlı olsun .
öğrendim ki;herhangi bir bölümden mezun olan öğretmen arkadaşlar (müzik,beden eğitimi,matematik vs) 2 haftalık eğitim sonunda aldıkları belge ile anasınıflarında ücretli öğretmenlik yapabileceklermiş.pes doğrusu!
artık ben de önlisans mezunu arkadaşların 2000 kontenjan açılıp 4 yıllığa tamamlamalarını destekliyorum.en azından bu işin eğitimini almış arkadaşlar görev alır.
umarım bir an önce okul öncesi eğitim üzerindeki bu karışıklık sona erer.
4 yıllık okuyanlar nasıl bu kadar önyargılı olabiliyo ya. Sanki meslektaş değilizde düşmanız rakibiz 2 yıllık 4 yıllık diye ayrım yapıyosunuz. Neymiş tamamlama hakkımız olmıcakmış bizde çalışıp emek verip kazancakmışız. Bizde zaten çalışıp sınava giripte kazanıyoruz havadan girmiyoruz 2 yıllığa. Ayrıca tamamlayamazsak nolucak? Kadroyada giremiyoruz 2 yıllık okumak bi işe yaramıyo yani kapatılsın o zaman. Çok güzel destek oluyosunz ayıp denen bişey var.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!