18 Aralık 2011 Balıkesir Okul Öncesi Semineri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
18 Aralık Balıkesir
Okul Öncesi Semineri

GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİDEN DOLAYI
"OKULÖNCESİFORUM AİLESİ "
ADINA SİZLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Değerli Hocalarımız :

Orff Eğitimen Eğitimcimiz FİLİZ YAŞAR'A
Uzman Sosyoloğumuz SONER ÇİLEK 'E
Sunumlarından Dolayı Tesekkürler ....
Orff Etkinlikleri Sunumunda Kullanılan Müzikler İçin Konuya yorum yazdıktan sonra
ns4941@hotmail.com isim soy isim telefon bulunduğu il forum kullanıcı adı mail atarsanız sizlere hemen ulaştırılacaktır.

Nihal Hocam düzenlemiş olduğunuz seminer için öncelikle size, daha sonra Orff yaklaşımı sunumunda özellikle sahnede deliler gibi koşup kahkahalarla dans etmemizi sağladığı için Filiz Yaşar Öğretmenimize çok teşekkür ederim. Çok güzel bir gündü,keşke böyle etkinlikler daha sık düzenlense:)

Nihal Hocam düzenlemiş olduğunuz seminer için öncelikle size, daha sonra Orff yaklaşımı sunumunda özellikle sahnede deliler gibi koşup kahkahalarla dans etmemizi sağladığı için Filiz Yaşar Öğretmenimize çok teşekkür ederim. Çok güzel bir gündü,keşke böyle etkinlikler daha sık düzenlense:)

Keşke aksilikler olmasa da katılabilsek her daim .. :)

teşekkürler ... :)))

seminerin özellikle orff bölümü bir harikaydı =) emeği geçenlere çok çok teşekkürler =)

Herşey çok güzeldi ya :) genelde okul öncesi forumun tüm seminerlerinde eğleniyorum. Bunda da çok eğlendim. Bol hareketli seminerlere devam :))

Orff Etkinlikleri Sunumunda Kullanılan Müzikler İçin Konuya yorum yazdıktan sonra ns4941@hotmail.com isim soy isim telefon bulunduğu il forum kullanıcı adı mail atarsanız sizlere hemen ulaştırılacaktır.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri