OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞART DERGİMİZ VE WWW.OKULONCESIFORUM.COM TARAFINDAN HAZIRLANAN BURSA SEMİNERİMİZ 500 CİVARI KATILIMCISIYLA BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ.
BU SEMİNERİN GERÇEKLEŞMESİNDE BÜYÜK GÖREV ALAN VE ÖZVERİYLE ÇALIŞAN BAŞTA AYŞE TURAN, MERAL VE ULUDAĞ EKİBİ, HÜSNE GÖKKAYA, SEVİL BALOĞLU, GÖKÇE ÖKTEM, GONCA GÜR VE BİZE KAPILARINI SONUNA KADAR AÇAN HASAN BEY'E okuloncesiforum olarak TEŞEKKÜR EDERİZ.
Kayda başlamadan önce misafirlerimize anketlerimizi ve kalemlerimizi verdik.
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
Güler yüzlü arkadaşlarımız katılımcılarımızın kayıtlarını aldılar.
Bursa'daki değerli yöneticimiz Merale ve Uludağ Üniversitesindeki ekibimize sonsuz teşekkürler. gerçekten çok özverili çalıştılar.
Veee Seminerimiz Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.
Dergi Editörümüz ve Forum Yönetim Ekibimizden Musa BAL açılış konuşmasını yaparken
Prof. Dr. Ramazan ARI "OKUL ÖNCESİ DÖNEM -HAYAT DENEN OYUN,(KARTALIN MESELİ) " Adlı sunumunu yaparken
İkram aramızdan görüntüler...
Standımız büyük ilgi gördü..
Arş.Gör.Cengiz ÇELİK :"Davranış stratejisi geliştirme : Etkilili öğretmen ve sınıfta pozitif disiplin" Adlı sunumunu yaparken
Öğr.Gör.Tülay ŞENER :"Anasınıflarında düzen ve etkili mekan kullanımı" Adlı sunumunu yaparken
Seminer salonundan genel görünüm
GENEL GÖRÜNTÜLER
Vee işte seminer ekibimizzz
(Ben kamera peşinde olduğumdan yokum
)
seminerimize katılıp yöneticilerimizle tanışan üyelerimizden bir kısmı. teşekkürler arkadaşlar.
seminer ekibimizin bir kısmı. teşekkürler
katılım belgeleri düzenlenirker
girişte katılımcılarımızı karşılama ekibimiz. teşekkürler
fotoğrafların büyük kısmını çeken sevil hocam. teşekkürler
kameraman gonca. teşekkürler
Özellikle organizasyonda emeği geçen arkadaşımız Ayşe' ye, orada olup bize yardımda bulunan Uludağ Üniversitesinden arkadaşlarımıza, İsmail hocama ve Hüsna hocama çok çok teşekkürler.. :congratulationscut4
Ayrıca Meralciğim, Sevilciğim sizlerle tanışmak çok güzeldi herşey için çok teşekkür ediyorum.. :congratulationscut4
Canım kardeşim Gökçeciğim bana tüm yol boyunca katlandığın ve seminer içi dışı olsun tüm emeklerin için teşekkür ederim. Allah sesine zeval vermesin :3613411xz:
Bu tür başarılı ve bilgi dolu organizasyonu bizlerle buluşturan ve bizlerin tanışmasına vesile olan SELÇUK HOCAMA ve MUSA HOCAMA sonsuz teşekkür ediyorum.
BU SEMİNERİN GERÇEKLEŞMESİNDE BÜYÜK GÖREV ALAN VE ÖZVERİYLE ÇALIŞAN BAŞTA AYŞE TURAN, MERAL VE ULUDAĞ EKİBİ, HÜSNE GÖKKAYA, SEVİL BALOĞLU, GÖKÇE ÖKTEM, GONCA GÜR VE BİZE KAPILARINI SONUNA KADAR AÇAN HASAN BEY'E okuloncesiforum olarak TEŞEKKÜR EDERİZ.
Kayda başlamadan önce misafirlerimize anketlerimizi ve kalemlerimizi verdik.
Güler yüzlü arkadaşlarımız katılımcılarımızın kayıtlarını aldılar.
Bursa'daki değerli yöneticimiz Merale ve Uludağ Üniversitesindeki ekibimize sonsuz teşekkürler. gerçekten çok özverili çalıştılar.
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınVeee Seminerimiz Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.
Dergi Editörümüz ve Forum Yönetim Ekibimizden Musa BAL açılış konuşmasını yaparken
Prof. Dr. Ramazan ARI "OKUL ÖNCESİ DÖNEM -HAYAT DENEN OYUN,(KARTALIN MESELİ) " Adlı sunumunu yaparken
İkram aramızdan görüntüler...
Standımız büyük ilgi gördü..
Arş.Gör.Cengiz ÇELİK :"Davranış stratejisi geliştirme : Etkilili öğretmen ve sınıfta pozitif disiplin" Adlı sunumunu yaparken
Öğr.Gör.Tülay ŞENER :"Anasınıflarında düzen ve etkili mekan kullanımı" Adlı sunumunu yaparken
Seminer salonundan genel görünüm
GENEL GÖRÜNTÜLER
Vee işte seminer ekibimizzz
seminerimize katılıp yöneticilerimizle tanışan üyelerimizden bir kısmı. teşekkürler arkadaşlar.
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınseminer ekibimizin bir kısmı. teşekkürler
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınkatılım belgeleri düzenlenirker
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayıngirişte katılımcılarımızı karşılama ekibimiz. teşekkürler
fotoğrafların büyük kısmını çeken sevil hocam. teşekkürler
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınkameraman gonca. teşekkürler
Özellikle organizasyonda emeği geçen arkadaşımız Ayşe' ye, orada olup bize yardımda bulunan Uludağ Üniversitesinden arkadaşlarımıza, İsmail hocama ve Hüsna hocama çok çok teşekkürler.. :congratulationscut4
Ayrıca Meralciğim, Sevilciğim sizlerle tanışmak çok güzeldi herşey için çok teşekkür ediyorum.. :congratulationscut4
Canım kardeşim Gökçeciğim bana tüm yol boyunca katlandığın ve seminer içi dışı olsun tüm emeklerin için teşekkür ederim. Allah sesine zeval vermesin :3613411xz:
Bu tür başarılı ve bilgi dolu organizasyonu bizlerle buluşturan ve bizlerin tanışmasına vesile olan SELÇUK HOCAMA ve MUSA HOCAMA sonsuz teşekkür ediyorum.