16 Kasım Bursa Seminerimizden Görüntüler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tatlicadi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 8:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tatlicadi
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞART DERGİMİZ VE WWW.OKULONCESIFORUM.COM TARAFINDAN HAZIRLANAN BURSA SEMİNERİMİZ 500 CİVARI KATILIMCISIYLA BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ.

BU SEMİNERİN GERÇEKLEŞMESİNDE BÜYÜK GÖREV ALAN VE ÖZVERİYLE ÇALIŞAN BAŞTA AYŞE TURAN, MERAL VE ULUDAĞ EKİBİ, HÜSNE GÖKKAYA, SEVİL BALOĞLU, GÖKÇE ÖKTEM, GONCA GÜR VE BİZE KAPILARINI SONUNA KADAR AÇAN HASAN BEY'E okuloncesiforum olarak TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kayda başlamadan önce misafirlerimize anketlerimizi ve kalemlerimizi verdik.

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Güler yüzlü arkadaşlarımız katılımcılarımızın kayıtlarını aldılar.

Bursa'daki değerli yöneticimiz Merale ve Uludağ Üniversitesindeki ekibimize sonsuz teşekkürler. gerçekten çok özverili çalıştılar.

Veee Seminerimiz Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.

Dergi Editörümüz ve Forum Yönetim Ekibimizden Musa BAL açılış konuşmasını yaparken

Prof. Dr. Ramazan ARI "OKUL ÖNCESİ DÖNEM -HAYAT DENEN OYUN,(KARTALIN MESELİ) " Adlı sunumunu yaparken

İkram aramızdan görüntüler...

Standımız büyük ilgi gördü..

Arş.Gör.Cengiz ÇELİK :"Davranış stratejisi geliştirme : Etkilili öğretmen ve sınıfta pozitif disiplin" Adlı sunumunu yaparken

Öğr.Gör.Tülay ŞENER :"Anasınıflarında düzen ve etkili mekan kullanımı" Adlı sunumunu yaparken

Seminer salonundan genel görünüm

GENEL GÖRÜNTÜLER

Vee işte seminer ekibimizzz :) (Ben kamera peşinde olduğumdan yokum :( )

seminerimize katılıp yöneticilerimizle tanışan üyelerimizden bir kısmı. teşekkürler arkadaşlar.

seminer ekibimizin bir kısmı. teşekkürler

katılım belgeleri düzenlenirker

girişte katılımcılarımızı karşılama ekibimiz. teşekkürler

fotoğrafların büyük kısmını çeken sevil hocam. teşekkürler

kameraman gonca. teşekkürler

Özellikle organizasyonda emeği geçen arkadaşımız Ayşe' ye, orada olup bize yardımda bulunan Uludağ Üniversitesinden arkadaşlarımıza, İsmail hocama ve Hüsna hocama çok çok teşekkürler.. :congratulationscut4

Ayrıca Meralciğim, Sevilciğim sizlerle tanışmak çok güzeldi herşey için çok teşekkür ediyorum.. :congratulationscut4

Canım kardeşim Gökçeciğim bana tüm yol boyunca katlandığın ve seminer içi dışı olsun tüm emeklerin için teşekkür ederim. Allah sesine zeval vermesin :3613411xz:

Bu tür başarılı ve bilgi dolu organizasyonu bizlerle buluşturan ve bizlerin tanışmasına vesile olan SELÇUK HOCAMA ve MUSA HOCAMA sonsuz teşekkür ediyorum.

benimde sizden aşağı kalır yanım yok heheheh dün gece geç vakitte girdim ama yoktu ilk işim cafeye gelmek oldu sabah sabah hehehe
tebrik ederim yine herşeyiyle farkımız ortada ....
allah seminerlerimize zeval vermesin:)))

Amin...

ne kadarda güzel görünüyor herşey...emeklerinize sağlık...

Her şey harikaymış yine, kıskandım :) Emeği geçen herkese teşekkürler...
Bu arada resimleri sitemizde ilk gören yine benim galiba ;)

Handan Öğretmenim resimlerle yetinmeyin sizide aramızda görmek isteriz :)

benimde sizden aşağı kalır yanım yok heheheh dün gece geç vakitte girdim ama yoktu ilk işim cafeye gelmek oldu sabah sabah hehehe
tebrik ederim yine herşeyiyle farkımız ortada ....
allah seminerlerimize zeval vermesin:)))

Amin canım gece geç geldiğim için resimleri gönderemedim seçmesi falan biraz zaman aldı :)

evet Handancım yine sensin.
ve bunuda cevaplayan yine benim.
:))

Tüm Bursa ekibimize gönülden teşekkürler ve tebrikler...
Ellerinize sağlık arkadaşlar,yine süper bir iş çıkarmışsınız...

Gözlerimiz seni aradı canım :) Sende gelebilseydin keşke..

Yine herşey çook güzel:) teşekkürler resimler ve anlatımın için:)

Gerçektende güzel bir gündü:)
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Canım ya hiç bi karede yoksun kıyamam sana:)
Ama şanslısın semineri baştan sona dinliyorsun:):):)

herşey çok güzel görünüyor...emeği geçen herkese tebrik ederim...bizim tek umudumuz istanbul seminerii...harikasınız.......

Yine herşey çook güzel:) teşekkürler resimler ve anlatımın için:)

Rica ederim :)

Gerçektende güzel bir gündü:)
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Canım ya hiç bi karede yoksun kıyamam sana:)
Ama şanslısın semineri baştan sona dinliyorsun:):):)

Ramazan hocanın, Cengiz hocanın, Tülay hocanın tüm konuşmalarını ezberledim sayılır:36_7_8:
İçerde olmak güzel ama fotoların hiçbirinde olamıyorum neyazık ki :(

herkesi emekleri için tebrik ederim. herşey harika görünüyor. gelmeyi çok istedim ama bir dahakine artık.

Yanımızda olmanı çok isterim canım senin o güzel yüzünle, kalbinle bize ayrı bi enerji geliyor zaten :)

tebrik ederim arakadaşlar... yine herşey çok güzel görünüyor... emeği geçen herkesi canı gönülden tekrar tebrik ediyorum... katılmayı bende çok isterdim ancak yine aranızda olamadığım çok üzgünüm... inş. başka seminerlere...

veeeeee en sonun da yorum yazabilme fırsatı bulabildimmmm...

İZMİR SEMİNERİNDE İKEN BENİM ALES SINAVIM VAR AMA NASIL BURSAYA GİDECEĞİM DEDİĞİM DE SELÇUK HOCAM GELMEZSEN ÇOK ŞEY KAÇIRACAKSIN DEMİŞTİ BANA VER ALES SINAVINA GİRMEYEREK BURSAYA GİDEREK NE KADAR DA DOĞRU BİR KARAR VERDİĞİMİ GÖRDÜM BİRBİRİNDEN GÜZEL YÜREKLERE SAHİP FORUM ÜYESİ ARKADAŞLARLA TANIŞMA FIRSATI BULMANIN YANISIRA O TATLI SEMİNER TELAŞINI YAŞAMAK BAMBAŞKA BİRŞEY GERÇEKTEN...

SEMİNER HAVASINI TENEFFÜS ETTİKTEN SONRA VAZGEÇMEK HİÇ KOLAY OLMUYOR İNANIN.....

TAAAAA İSTANBULDAN BURSA GİBİ BİR YERDE SEMİNER ORGANİZASYONU YAPAN AYŞEME NE DESEM AZ .GERÇEKTEN ÜSTLENDİĞİ İŞİ LAYIKIYLLA YERİNE YERİNE GETİRİYOR.

BURDAN AYŞEME,BURSADA HİÇBİR YARDIMI ESİRGEMEYEN MERALİME VE ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SEMİNER GRUBUMUZA ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM .SEMİNERİN DÜZENLENMESİNDE HEPSİ CANLA BAŞLA ÇALIŞTI.

SEMİNER KADAR SEMİNER SONRASIDA FAZLASIYLA HEYACAN VERİCİYDİ .SEMİNER SALONUN DA N ÇIKIŞIMIZI HATIRLADIKÇA GÜLÜYORUM KENDİ KENDİME OTOBÜSÜM SAAT 4.30 DA OLMASINA RAĞMEN 4.15 'E KADAR SEMİNER SALONUN DAN ÇIKAMADIK YOĞUNLUK NEDENİYLE SON GAZ OTOBÜSÜ YOLDA DURDURUP ANCAK YETİŞEBİLDİM.

HER ANI TEKRAR YAŞANILASI ÇOK GÜZEL BİR SEMİNERDİ .BU SEMİNERDE EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARIMA ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.DİĞER SEMİNERLERDEDE SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUM...

Allah sen ya şu bayanlara bak sen nerden bulurduk böyle çalışkan insnları yarabbbb!!!

çok güzel bi seminerdi ellerinize düşüncelerinize dillerinize sağlık ayrıca meralçiğim sesime zewal gelmez meraklanma sen:)

teşekkürlerine layık olabildiysem sizlere bir nebzede olsa yardımı olduysa ne mutlu bana emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dileyor ve bekliyorum

Bu güzel ekibin güzel çalışmalarını görmek çok güzel:)

Ve bu güzel ekibi Diyarbakır'da görmek, ağırlamak da çok güzel olurdu:)

istanbul seminer
seminer istanbul
İSTANBUL SEMİNER BEKLİYOOOOOOR
yolur ama ya

seminer gerçekten harikaydı emeği geçen herkese çok teşekkürler....

Bizim Doğuyada Böyle Seminerler Şart:) İnş. Kısmet Olur Da Şırnak’a Da Bekleriz. Elimizden Geleni Yapıyoruz Zaten Batıya Kıyasla Buradaki İnsanların Daha Çok Bilinçlendirilmesi Gerekiyor.Emeğinize Sağlık. Her şey Muhteşem Görünüyor. Başarılarınız Daim Olsun…

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri