15 bin alım için baskıııııı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *aslıhan*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@*aslıhan*
verilen 15 bin sözü var bu rakam çok komik ve çok az bir çoğumuz atanamayacağız bizlerle resmen dalga geçiyorlar diğer branşlar harekete geçti meb baskı yapıyor bizlerde durmayalım her yere mail atalım telefon açalım haydi arkadaşlar bu sons şans çok az kaldı baskıya şimdi başlarlak hepimiz atanırız yoksa puanlar 55 altına inmez

herkez bu kandırmaca sayıyı kabul etti sanırm

bu şekilde sessiz kalıp bu sayıyı kabulleniyorsanız puanlar 55 altına düşmayacak 55 puanın altında alanlar çok fazla ümitlenmesin çünkü alım bizden çok az olacak arkadaşlar

resmen oyun oynuyorlar sonra millet diyorki yine atanamadınmı hadi 10 bin olsa neyse derim 6.bin nedir ya atı alan üsküdarı geçti oylarını aldılar bu saaten sonra kim tutar

hocam biz elimizden geleni yapalım

hocam yapalimda siz elinizde olan adresleri verin telefonlari verin ne yaptiniz paylasin destek olacaktir bencede cok komk bir rakam sirf hani atama yaptik demis olmak icin

bu saatten sonra zor hocam ders çalışalım bunlarla vakit öldürmeyelim bence lütfen kızmayın...kızana meydan boş ....

haklisin hocamda bir yandanda faydasi olu belki ama

bu saatten sonra zor hocam ders çalışalım bunlarla vakit öldürmeyelim bence lütfen kızmayın...kızana meydan boş ....
yeliz hocam sınava kaç gün kaldı çalışıyoruz ama ne yalan söyleyim geçen yıl olduğu gibi istekli değil birde herkesin kapasitesi belli örneğin ben mat yapamıyorum çalışsam ne olacak ki puanlar yine yükselecek bu son şans bütün branşlar baskıya başladı elimizden geleni yapalım gerisi şansa kalmış herkes için hayırlsı ne ise o olsun

arkadaşım bu baskıyı nereden yapıcaz bizde yapalım?

hocam akim meb mail atın tlf edin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri