13 Eylül-20Eylül İLK HAFTA NELER YAPMALIYIZ?

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Aslıhan GÜNEY
Arkadaşlar biliyorsunuz minicik minnacık çocuklarımız çok kısa bir süre sonra bizlere kavuşacak:))İlk hafta alıştırma diye geçiyor biliyosunuz.Bence herkes ilk haftalar için bildiği oyunları,öyküleri,tekerlemeleri,yapılabilecek sanat etkinlikleri vs paylaşalım ve şimdiden ilk haftaya hazırlanalım???:)

ilk hafta serbest uygulama yaptırırız herhalde:Dçünkü onlar bir haftada anca alışırlar okula eminim.inş çok zorlanmayız

tabi buna ağlayıp annelerini istemelerini de atlamamak lazım :)

Ya en zoru da o annelerİnden ayri kalmalari geÇtİĞİmİz yil yarim dÖnem annesİ İle sinifta duran ÖĞrencİm vardi ... Dİlerİm bu yil ayni sikintiyi yaŞamam

inşallah yaşamazsınız hocam :))

Merhaba, ben de o hafta için taç,yaka kartı, yüz boyama,balon,saklı şekerler,sticerler gibi süprizler hazırlamaya başlayacağım..yavaş yavaş eğer ağlamayan çocuklarım olursa daa brilikte kuralları oluşturuz diye düşündüm..tabiki öncelikle okulu ve bölümlerini tanıtırım..olmadı bunlar bir sonraki haftaya kalır...kostüm bulabilirsem, en güzeli bir kaç gün geçtikten sonra kostümü giyip karşılarına çıkmak olur..eğlenceli oyunlar eşliğinde....bakalım..umarım hepimizin ki çok güzel geçer...

arkadaşlar bir de ilk hafta planları var tabi yayınevlerinden gelen planlarda ilk hafta olmuyor??

Merhaba, ben de o hafta için taç,yaka kartı, yüz boyama,balon,saklı şekerler,sticerler gibi süprizler hazırlamaya başlayacağım..yavaş yavaş eğer ağlamayan çocuklarım olursa daa brilikte kuralları oluşturuz diye düşündüm..tabiki öncelikle okulu ve bölümlerini tanıtırım..olmadı bunlar bir sonraki haftaya kalır...kostüm bulabilirsem, en güzeli bir kaç gün geçtikten sonra kostümü giyip karşılarına çıkmak olur..eğlenceli oyunlar eşliğinde....bakalım..umarım hepimizin ki çok güzel geçer...

bence Çok hızlı başlamıssınız sankı..

Arkadaşlar bence sureklı oyun oynatın. Şarkı soyletın.. Yanı çocukalrın cok severek yaptığı şeyler yaptırın.. Çekingenlikleri kalksın üzerinden..
Hem de size karsı pozitif hissetsinler.. Ağırlığı diğer haftalarda koyarsınız ;)

Bende ilk hafta tanışma oyunu oynatmayı düşünüyorum,geçen yıl denedim çok etkili olduğunu düşünüyorum,yeni eğitim-öğretim yılı hepimize hayırlı olsun...

ewet arkadaşlar ilk hafta bende oyun ve şarkı etkinleri taraftarıyım hem zaten çocukalrın alışma süreci için daha etkili yöntemler diye düşünüyorum.

bu yıl başlayacağım inşlh bende.. umarım çok sıkıntı çekmem sizler gibi tecrübeli hocalarımızın önerilerine çok ihtiyacımızı olacak şimdiden teşekkürler

arkadaşlar velilerden neler isteyeceksiniz?Paylaşırsanız çok sevınırım :egg61nb:

arkadaşlar devlet okulunda anasınıfı öğrencileri kılık kıyafeti serbest dimi?

ilk hafta plan filan yazıyor muyuz? ilk hafta için dikkat etmemiz gereken konular neler? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri