10 bİn yenİ atama İstİyenler buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan güllizar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@güllizar
Arkadaşlar sınav dönemi hepimiz atansak sayı yine yetmiyodu hatırlayın.Şimdi ne oldu da bu kadar düştü rakamlar.Hani puan sıralamasıyla bile olsa yetmiyoduk,tamamımız atanıyodu. Her ne olduysa oldu,birçoğumuz kaldık.Hep beraber hareket edelim,birlik olalım. 10BİN ATAMA İSTİYORUZ.GERİDE HİÇBİRİMİZ KALMASIN.NASILSA İHTİYAÇ VAR BİLİYORUZ. 10BİN ATAMA YAPILSIN.

hocam yeni başlık açmasak iyi olacak diğer başlıklarda mail adresleri var umarım kırmadım sizi

Hayır kırılmadım.Nezaketinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.Benim söylemeye çalıştığım,beklentilerimizi belirleyen devletti,ama beklentilerimiz ne kadar küçüldü.Madem bişeyler yapmaya çalışıyoruz,başlangıçtaki beklentilerimiz için yapalım.Madem birlik olalım diyoruz,hepimiz için bişeyler yapmış olalım.3-5 bin atama için değil,tamamımızın atanması için arkadaşım.Zaten hepimiz atansak sayımız yetmiyodu,öyle denmişti.AB bu iş için hazır bunca emek ve para sarfediyoken,bu işin peşine bu kadar düşmüşken;neden bizim yerimize sertifikalı öğretmenlere hakkımızı veriyoruz ki?Hepimizi atasınlar işte...

inşallah hocam zaten hepimiz büyük bir hayal kırıklığı yaşadık bu sene inşallah eylülde de şans bize güler

İnŞ. ArkadaŞalr İn.geÇenyilkİ arkadaŞlarimizin yaŞadiĞi gİbİ eylÜl 25 sevİncİnİ bİzde yaŞayalim ...

arkadaşlar inşallah hepimiz atanırız.bıktım artık ders çalışmaktan..............
bidaha kitap yüzü görmek istemiyorum..............

sanmıyorum ama inş.10bin atama olur

Aslında ben de sanmıyorum.Ama bişeyler yapmak istiyosak hedefimizi yüksekte tutalım bence.En azından belirlenen rakamlarda artış olur diye düşünüyorum.10 bin yerine 7bin mesela

Arkadaşlar ben 10.000 atama diye diğer başlıktaki adreslere mail atmıştım.bilginize...

Aslında ben de sanmıyorum.Ama bişeyler yapmak istiyosak hedefimizi yüksekte tutalım bence.En azından belirlenen rakamlarda artış olur diye düşünüyorum.10 bin yerine 7bin mesela
hayır arkadaşım 10 bin.geçenyıl nasıl yaptılarsa buyılda yapabiliriler...

Meb isterse değil 10.000 ; 15.000 de yapar 20.000 de.İnanın hiç şaşırmam.Bu memlekette her şeyin bir açıklaması var değil mi? Biz isteyelim şu 10.000 atamayı,bence gerisi gelecek..Ben her gün mail atıyorum 10.000 atama için.Öyle 5.000le falan yetinecek değiliz.Bir kere olduysa daha aşağısına razı gelmemiz saçmalık olur.

Meb isterse değil 10.000 ; 15.000 de yapar 20.000 de.İnanın hiç şaşırmam.Bu memlekette her şeyin bir açıklaması var değil mi? Biz isteyelim şu 10.000 atamayı,bence gerisi gelecek..Ben her gün mail atıyorum 10.000 atama için.Öyle 5.000le falan yetinecek değiliz.Bir kere olduysa daha aşağısına razı gelmemiz saçmalık olur.
aynen katılıyorum hocam...

boşuna umutlanmayın o kadar ihtiyaç yokken sınıfçılara verdi 6 bin kadroyu..biz atanamayacağız.çünkü 2 küsürla sınırlı kalacak.çünkü sınıfçıların tepkisini çekmek istemez ne de olsa referandum var onlardan evet alamaz

Sınıfçılardan evet alamaz mı... Okul Öncecilerden alırmı sence....

Kimdir bu sınıfçılar? sistem üzerinde o kadar etkileri olabiliyorsa vah bize,vah diğer branşlara. demek MEB bunların lafından bi adım dışarı çıkmıyor ha? Bak seeenn !!!

:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:

aralık 2009'da 10bin sözleşmeli yapılan atamanın eylül ayında tekrar yapılması için evettttttttttttttttttttttttttttt

Eğer tekrar 10 bin yapılırsa sonuna kadar eveettt... hiçbirimiz kalmayalım... yanlış anlamayın puanım 42.986 atanmak için yinede beklentim var.Amaaa....HEPİMİZ HAKEDİYORUZ. 19 alan arkadaşım da hakediyo 90 alan arkadaşımda....

benimde 44.263 bende azda olsa ümitliyim. bizden herkesi atasınlar ki diğer branşlara kontenjan daha fazla düşsün rahat rahat atansınlar hiç değilse yollarına çıkmamış oluruz :36_7_8:

neden destek vermiyosunuz peki böyle oturduğu yerden kimse fazla alım beklemesin.........

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri