1 TEMMUZ KPSS SINAVI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yelizonay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@yelizonay
Öncelikle sınavda herkese başarılar arkadaşlar, ve bu seneki sınav soruları açıklanacak değil mi bilginiz var mı???

Les i açıkladılar sanırım bunuda açıklayacaklar.
Yarın hepimiz için en hayırlısı olur inşallah...

başarılarrrrrrrrr

sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun...

Giren herkese başarılar dilerim.Kolay gelsin hepinize............
İnşallah başarılı olursunuz

ALLAH yardımcınız olsun başarılar

sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim... allah yardımcınız olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur....

Allah hepimizin yarın ki sınavda yardımcısı olsun ve herkes istediği yere atanabilsin inşallah. Herkese başarılar.

Arkadaşlar sınava girecek herkese şimdiden başarılar.Umarım herkes için en iyisi olur...

HERKESE BAŞARILAR DİLERİM

arkadaşlar herkese başarılar Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle.....

sınava gircek olan herkese başarılar dilerim

sınava girecek olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim..................

arkadaşlar kpss sınavına iren herkese geçmiş olsun diyorum. sınav hakkında ne düşünüyorsunuz ben sorular zordu diyorum

açıklandı mı sorular ne yaptınız umarım beklediğinizin üstünde puanlar alırsınız...

hayır soruları hala vermediler sanırım açaklanmayacak öğrencilerin verdiği soru ve cevalar var ama herkes farklı bişey söylemiş hanhi şık doğru anlayamıyoruz doğal olarak

genel kültür soruları çok zor geldi bana. Eğitim bilimleri daha iyiydi bir kaç çeldirici soru var o kadar
arkadaşlar yok mu hiç sınava giren kimse sınav hakkındaki yorumlar merak ediyorum

Tarih biraz zordu bana göre matematikten baya doğru var eğitim kolaydı ama çok iyi bilenler bile yapamadılar çok dikkat gerektiren sorular vardı.

herkese geçmiş olsun...umarın iyi puanlar alırsınız ve atanırsınız...sizleride aramızda görmek isteriz...:)

inşallah iyi bir puan alıp atanırsınız arkadaşlar

arkadaşlar geçmiş olsun :) inşallah istediğiniz puanları alır ve istediğiniz yere atanırsınız :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri