1. Dönem Bittiiii :( / :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuba TÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
3
@Tuba TÜRK
Merhabalar arkadaşlar....Bir dönemi bitirdik sonunda ! zorluklar da yaşadık,mağduriyetlerimiz de oldu.Bazılarımızı öğrenciler çok yordu,bazılarımızı veliler ya da okul idaresi,bazılarımızı uzun mu uzun köy yolları......Ama herşey çocuklar içindi,bugün onların heyecanını görünce,içimden "değdi Tuba,herşeye değdi" dedim.Daha fazla uzatmayayım,herkese iyi tatillerrr ! ! !

evet hocam size katılıyorum bugün ki yüzlerinde ki ifade herşeye değdi.son öğrencime karne vereceğim zaman senin karnen yok sana kalmamış dedim gözleri doldu o anda içim nasıl cız etti anlatamam çok duygulandım.hele ki öğretmenim okulu neden tatil ediyorsun tatail de biz seni çok özlüyoruz demeleriyle son noktaya geldim gerisini siz düşünün artık :(

bende katılıyorum...herkese ii tatiller....

Özlem hocam,demek ki sevilen bir öğretmensiniz,ne güzel...bir arkadaşımın öğrencilerinden biri,"sen bize kızıyosun,ohhh iyi ki tatil oldu" demiş :) kızcağız nasıl üzülmüş.hülya hocam,teşekkürler...

iyi tatiller arkadaşlar sınıfımızda günlük takvim var. Bu gün 15 günü birden koparıp 14 şubata getirdik takvimi .Yaprakların çokluğundan
öğretmenim ne kadar çok evde kalacağız bizim canımız sıkılır dediler. Tatil olmasını hiç istemiyorlar bir de tatilde kar yağmasını çünkü okulda kardan adam yapmayı çok istiyorlar

biz de kopardık hocam takvim yapraklarını...zaten oğlumla birlikte tam 15 öğrencim var :) her yaprağı bir çocuk aldı ve plansız şekilde drama yaptılar."sen pazartesi ol,sen salı,eğer tüm günler hızlı hızlı koşarsa tatil çabuk biter,hadi koşalımmm" vs dediler :) çok şanslıyız Sevil hocam,öğrencilerimize hem okulu,hem de kendimizi sevdirmişiz...

ne mutlu bize

ne mutlu bizlere ki böyle bir mesleğe sahibiz ne şanslıyız ki böyle bir mesleğe sahibiz.....

meslekteki en güzel dönemimi geçirdim diye bilirim inşallah 2. dönemde öyle olur mğrencilerimi çok seviyorum iletişimimiz çok iyi

Evet Özlem hocam,ne mutlu bize :) Nihal hocam,sizin adınıza sevindim,inşallah hep böyle devam eder...ben maalesef biraz zorlu bir dönem geçirdim.1 dönemde 2 okul değiştirdim ve ikisi de köy okulu.hergün 35 km yol,velilerin ilgisizliği,okulun maddi imkansızlıkları derken ...ancak düzeni oturttum,dönem bitti :)

İi tatiller arkadaşlar.Benim için ayrı bi özeldi ilk defa karne verme heycanını yaşadım öğrencilerimde ilk defa alma.Bugüne kadar hep alıcı olmuştum ilk defa verdim böle bi duygulandım İnş.kendi öğrencileriminde verici olduğu günleri görürüm.Müdürümüzde bize çiçek verdi tüm öğretmenlere daha bi mutlu oldum inş.İkinci dönem daha güzel olur,daha faydalı olur Herkes için:36_3_12: herkese ii tatatiller :emot66:

Teşekkürler Nimet Hocam,size de iyi tatiller...demek ilk seneniz?daha nice karne vermeler diyeyim o zaman...küçücük öğrencilerimizin büyüdüğünü görmek bambaşka birşey.benim en eski (staj dönemimdeki) öğrencilerim,şu an 4. sınıftalar ama anasınıfını çağlarını düşününce sanki kooocaman olmuşlar gibi :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri