1.dönem 2.veli toplantısı tutanak örneği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YANAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@YANAR
arkadaşlar 2.veli toplantısı yapıcam.Müdürümüz yap diye ısrar etti.ama velilerimle sürekli diyolog halindeyim zaten ne konuşucam konularım ne olmalı elinde örnek olan varsa ekleyebilirmi şimdiden teşekkürler.

teşekkür ederim

hani ben tutanagı göremıyorum?

TUTANAK:

1. Açılış ve yoklama yapıldı tüm velilerin katıldığı belirlendi.

1. Çocukların okula gelirken temizliğine ve özbakımına dikkat edilmesi hususunda velilere bilgi verildi. Nurdan Karakuzu bitlenmelere karşı çocukların haftada en az iki kez banyo yapmaları ve saç temizliğine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Su çiçeğinin salgın olarak yayılmaya başlandığı bu haftada çocukların temizliğine daha dikkatli olunmaları gerektiğini belirtti. Domuz gribi için sınıfta alınan tedbirler konuşuldu.

1. Çocukların tuvalet alışkanlıklarını düzenli ve temiz olarak tamamlamaları için detaylar anlatıldı. Her tuvalete gidişten sonra mutlaka ellerin yıkatılması alışkanlığının evde de sürmesi gerektiği hakkında bilgi verildi. Beslenme alışkanlıklarına dikkat edilmesi sabahları çocukların kahvaltı yapmadan gönderilmemesi gerektiği hatırlatıldı. Beslenme saatinde çocuklara yiyebileceğinden fazla yemek verilmemesi her çocuğun mutlaka her yemekten az da olsa yemesi gerektiği konuşuldu.

1. Velilere verilmesi gereken formlar tanıtılarak dağıtıldı. Yardımcı olunarak formlar dolduruldu.

1. Velilere eğitimde ailenin rolü konulu power point sunusu izletildi ve konu hakkında veliler bilgilendirildiler. Havva Kızılarslan kızı Gülsena’nın zaman zaman evdeki yapılacak etkinlikleri yapmada problem çıkardığını bu nedenden dolayı baskıcı bir tutum sergilediğini söyledi.
Bedriye Torun oğlu Hasan’ın hiçbir problem çıkarmadan verilen etkinlikleri tamamladığını söyledi.

1. Okul veli işbirliğinde hiçbir sıkıntı yaşanmadığı söylendi. Ailesinden ayrılmakta zorluk çeken Mustafa can ve Hasan için uygulanacak yöntemler anlatıldı. Sürekli ailesiyle sınıfta kalmak isteyen bu öğrencilerin aileleri öğrenciler alışana kadar okulda sınıf ortamı dışında beklemesi gerektiği söylendi. Okulu özendirici konuşmaların yapılması gerektiği söylendi. Mustafa ‘nın annesi Ayşe Karaşahin ve Hasan’ın annesi Bedriye Torun bu yöntemin uygulanmasında ellerlinden gelen yardımı yapacaklarını belirttiler.

1. Çocukla sağlıklı iletişim konusunda hazırlanan power point izletildi. Her veli kendi iletişim hatalarını görmüş oldu. İsim vermeden şahit olunan birkaç olay anlatıldı. Çocuklarına kötü söz söyleyen veliler genel olarak uyarıldı.

1. Aile tutumları konusunda hazırlanan power point sunusu izletildi. Velilerin çocuklarına sergilediği tutumlar hakkında konuşuldu. Havva Kızılarslan zaman zaman kızı Gülsena’ya şiddet uyguladığını söyledi. Havva Hanım ile farklı çözüm yolları hakkında konuşuldu çocuğuna sevgi ile yaklaşarak sorumluluklarını yerine getirmesinde yol gösterici bir tutum sergilemesi gerektiği söylendi.

1. aile ortamı konulu power point sunusu izletildi. Çocukların evdeki ders çalışma ortamı hakkında konuşuldu. Bir çok velinin bu konuya duyarlı olduğu gözlemlendi.
  2. Velilerin ve öğretmenler güzel bir yıl geçirmesi dileği ile toplantı sona erdi.

belge olarak gönderemeedim bende kopyalayayım dedim umarım işine yarar gündem maddeleri de bunlar :

GÜNDEM MADDELERİ

1.[FONT=&quot] [/FONT] Açılış ve yoklama
2.[FONT=&quot] [/FONT]Çocukların temizlik alışkanlıklarının konuşulması.
3.[FONT=&quot] [/FONT]Tuvalet alışkanlıkları ve beslenme alışkanlıkları konusunda velilerin bilgilendirilmesi.
4.[FONT=&quot] [/FONT]Velilere verilmesi gereken formların dağıtılıp anlatılması.
5.[FONT=&quot] [/FONT]Eğitimde Ailenin Rolünün Önemi konusunun sunumu
6.[FONT=&quot] [/FONT]Okul veli işbirliği konusunun sunumu
7.[FONT=&quot] [/FONT]Çocukla Sağlıklı İletişim konusunun sunumu
8.[FONT=&quot] [/FONT]Aile Tutumları konusunun sunumu
9.[FONT=&quot] [/FONT]Aile Ortamı konusunun sunumu
10.[FONT=&quot] [/FONT]Dilek ve temenniler ; kapanış

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri