Muğla ekibi güne kahvaltı ile başladı.
Sol Baştan ; Tuba (Alpaykızı), Selçuk Aydın Bülbül, Gonca Gür(tatlicadi) , Gökçe Öktem(pretty), İsmail Mart, Ayşe Turan
( ayse_trn) , Meryem Uğur(mrymu58) , Hüsna Gökkaya (Hüsna_eylül) , Musa Bal , Esra (Soyadını şuan hatırlayamadığım için özür diliyorum gerekli düzeltmeyi yapacağım )
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
Kayıt alırken ...
Seminer sırasında salondan genel bir görünüm ...
İkram arası ...
Seminer sonrası ; Tülay Hoca , Ramazan Hoca , Selçuk Hoca , Musa Hoca, Ayşe Hocam
Seminer Ekibimiz ...
Gonca Gür(tatlicadi)Gökçe Öktem(pretty), Esra,Tuba (Alpaykızı), Suzan Bağcı Selçuk Aydın Bülbül, Musa Bal ( nane limon) , Hüsna Gökkaya (Hüsna_eylül) İsmail Mart, Ayşe Turan( ayse_trn) , Meryem Uğur(mrymu58) , İsmail Mart
Yorgun altılı - Sivas'ın fatihi (Meryem), İstanbul'un uçarı kızı (Ayşe), Çorum'un kardeleni (Hüsna) ve Selçuk Hocam- Musa Hocam- İsmail Hocam
İsmail Hocamı bukez aşçı başının yanında yemekleri tadarken yakaladık
(Tamamen doğaldır)
Seminer sonrası yemeği ...
Seminer hazırlıkları ve tüm katkıları için Suzan Hocama, Esra Hocama, Tuba Hocama çok teşekkür ediyorum....
Bize bu imkanları sunan , hiçbirşeyi esirgemeyen Selçuk Hocama, İsmail hocama ve Musa hocamada sonsuz teşekkürler .
Büyük bir özveriyle Tokat'tan Antep'e , Antep'ten Osmaniye'ye ve Osmaniye'den Muğla'ya bize yol arkadaşı olan Meryemceme , yine İstanbul'dan seminer için koşa koşa gelen seminerlerin demirbaşı Ayşeme , ve ayrıca İzmirden gelen Gonca ve Gökçe'ye de teşekkür ederim.
ve ayrıcaaaa yollarda sınır tanımayan taa anteplerden gelen seminerlerin vazgeçilmez demirbaşı ben deniz 'de ( HÜSNA ) çok teşekkür ediyorum :congratulationscut4
Sol Baştan ; Tuba (Alpaykızı), Selçuk Aydın Bülbül, Gonca Gür(tatlicadi) , Gökçe Öktem(pretty), İsmail Mart, Ayşe Turan
( ayse_trn) , Meryem Uğur(mrymu58) , Hüsna Gökkaya (Hüsna_eylül) , Musa Bal , Esra (Soyadını şuan hatırlayamadığım için özür diliyorum gerekli düzeltmeyi yapacağım )
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınKayıt alırken ...
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınSeminer sırasında salondan genel bir görünüm ...
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınİkram arası ...
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınSeminer sonrası ; Tülay Hoca , Ramazan Hoca , Selçuk Hoca , Musa Hoca, Ayşe Hocam
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınSeminer Ekibimiz ...
Gonca Gür(tatlicadi)Gökçe Öktem(pretty), Esra,Tuba (Alpaykızı), Suzan Bağcı Selçuk Aydın Bülbül, Musa Bal ( nane limon) , Hüsna Gökkaya (Hüsna_eylül) İsmail Mart, Ayşe Turan( ayse_trn) , Meryem Uğur(mrymu58) , İsmail Mart
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınYorgun altılı - Sivas'ın fatihi (Meryem), İstanbul'un uçarı kızı (Ayşe), Çorum'un kardeleni (Hüsna) ve Selçuk Hocam- Musa Hocam- İsmail Hocam
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınİsmail Hocamı bukez aşçı başının yanında yemekleri tadarken yakaladık
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınSeminer sonrası yemeği ...
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınSeminer hazırlıkları ve tüm katkıları için Suzan Hocama, Esra Hocama, Tuba Hocama çok teşekkür ediyorum....
Bize bu imkanları sunan , hiçbirşeyi esirgemeyen Selçuk Hocama, İsmail hocama ve Musa hocamada sonsuz teşekkürler .
Büyük bir özveriyle Tokat'tan Antep'e , Antep'ten Osmaniye'ye ve Osmaniye'den Muğla'ya bize yol arkadaşı olan Meryemceme , yine İstanbul'dan seminer için koşa koşa gelen seminerlerin demirbaşı Ayşeme , ve ayrıca İzmirden gelen Gonca ve Gökçe'ye de teşekkür ederim.
ve ayrıcaaaa yollarda sınır tanımayan taa anteplerden gelen seminerlerin vazgeçilmez demirbaşı ben deniz 'de ( HÜSNA ) çok teşekkür ediyorum :congratulationscut4
PHP:
SELÇUK AYDIN : Bu güzel seminerin organizasyonunda görevli Suzan,Tuğba ve Esra'ya sonsuz teşekkürler..Çok güzel bir seminerdi.İl dışındna gelen ekibimiz Ayşe ,Hüsna,Meryem, Gonca Gökçe,Musa İsmail beylerede ayrıca teşekkürler.Forum ailemizin ömür boyu sürmesini diliyorum