08 Kasım 2008 Muğla Seminerinden Görüntüler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüsna_eylül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hüsna_eylül
Muğla ekibi güne kahvaltı ile başladı.
Sol Baştan ; Tuba (Alpaykızı), Selçuk Aydın Bülbül, Gonca Gür(tatlicadi) , Gökçe Öktem(pretty), İsmail Mart, Ayşe Turan
( ayse_trn) , Meryem Uğur(mrymu58) , Hüsna Gökkaya (Hüsna_eylül) , Musa Bal , Esra (Soyadını şuan hatırlayamadığım için özür diliyorum gerekli düzeltmeyi yapacağım )
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Kayıt alırken ...

Seminer sırasında salondan genel bir görünüm ...

İkram arası ...

Seminer sonrası ; Tülay Hoca , Ramazan Hoca , Selçuk Hoca , Musa Hoca, Ayşe Hocam

Seminer Ekibimiz ...
Gonca Gür(tatlicadi)Gökçe Öktem(pretty), Esra,Tuba (Alpaykızı), Suzan Bağcı Selçuk Aydın Bülbül, Musa Bal ( nane limon) , Hüsna Gökkaya (Hüsna_eylül) İsmail Mart, Ayşe Turan( ayse_trn) , Meryem Uğur(mrymu58) , İsmail Mart

Yorgun altılı - Sivas'ın fatihi (Meryem), İstanbul'un uçarı kızı (Ayşe), Çorum'un kardeleni (Hüsna) ve Selçuk Hocam- Musa Hocam- İsmail Hocam

İsmail Hocamı bukez aşçı başının yanında yemekleri tadarken yakaladık :) (Tamamen doğaldır)

Seminer sonrası yemeği ...

Seminer hazırlıkları ve tüm katkıları için Suzan Hocama, Esra Hocama, Tuba Hocama çok teşekkür ediyorum....
Bize bu imkanları sunan , hiçbirşeyi esirgemeyen Selçuk Hocama, İsmail hocama ve Musa hocamada sonsuz teşekkürler .
Büyük bir özveriyle Tokat'tan Antep'e , Antep'ten Osmaniye'ye ve Osmaniye'den Muğla'ya bize yol arkadaşı olan Meryemceme , yine İstanbul'dan seminer için koşa koşa gelen seminerlerin demirbaşı Ayşeme , ve ayrıca İzmirden gelen Gonca ve Gökçe'ye de teşekkür ederim.

ve ayrıcaaaa yollarda sınır tanımayan taa anteplerden gelen seminerlerin vazgeçilmez demirbaşı ben deniz 'de ( HÜSNA ) çok teşekkür ediyorum :congratulationscut4
PHP:
SELÇUK AYDIN : Bu güzel seminerin organizasyonunda görevli Suzan,Tuğba ve Esra'ya sonsuz teşekkürler..Çok güzel bir seminerdi.İl dışındna gelen ekibimiz Ayşe ,Hüsna,Meryem, Gonca Gökçe,Musa İsmail beylerede ayrıca teşekkürler.Forum ailemizin ömür boyu sürmesini diliyorum

seminerimizi yaptık çok mutluyuzzz

Seminirimiz gerçekten çok güzeldi:):)
Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. TUBA ( ALPAYKIZI ), ESRA, SUZAN BAĞCI
VE Diğer ekip arkadaşlarımıza ( Selçuk hoca, Musa hoca, İsmail hoca, Gonca, Meryem, Ayşe ve Hüsnaya çok teşekkür ederim kendi adıma...
Harika bir seminerdi:)
Diğerleri daha İzmir yolunda:):):)

Seminerin iyi geçmesine sevindim..
Görüntüleri merakla bekliyorum tabiki =)

İzmir yolundakiler varmışlardır sanıyorum =)

süper bi gündü
son anda duyup yetiştiğim için kendimi şanslı hissediyorum
birdahaki seminerde görüşmek ümidiyle

evet görüntüleri dört gözle bekleyenlerdeniz...
tebrikler ve teşekkürler ailemizin üyelerine.
:))

Emİnİm mÜkemmel geÇmİŞtİr.herzamankİ gİbİ.

merak ediyorum bende görüntüleri...seminerlerden biri biraz daha doğuda olsa keşke :(

Muğla seminerimiz çok güzeldi :) Katılım oldukça iyiydi..

Tüm ekip arkadaşlarımıza ve büyük yardımları dokunan arkadaşlarımıza (Alpaykızı, Esra, Suzanbağcı) emeklerinden dolayı çok teşekkürler..

Orada tanıştığımız [TUBA ( ALPAYKIZI ), ESRA, SUZAN BAĞCI] Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum inşallah tekrar karşılaşmak nasip olur.. :)

Sizlerle olamadığım için üzgünüm.
Güzel anılarla, yenilenmiş bilgilerle yeni bir eğitim haftasına daha başlayabilenlere ne mutlu...
Nice güzel seminerlere...

bizde sizleri tanıdığımız için çok memnun olduk. iyi geldiniztekrar başka bir seminerde görüşmek dileğiyle..

Seminer hakkındaki yorumlar ...

Tebrikler :))
Diyarbakır'a sıra geldiğinde inşallah bu karelerde ben de olacağım:)

paylaşım için teşekkür ederimm bu seminerlerrrrrr KIRŞEHİR ' E ne zaman uğrayacakkk SELÇUUKKKKKKK BEYYYYYYYYYYYYYYYY

Yorucuydu ama çok güzeldi:)
Yorulmamıza değdi. Emeği geçen arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.

bu resimleri ve daha nicesini ben daha makineden çıkmadan görme şansına sahip oldum.
fakat sitemizden ilk görme şansı senin oldu Handancığım..

Tüm Muğla ekibimize ve özellikle Suzancığıma çok çok teşekkürler.
Seminerlerimizin demirbaşları Hüsna'ya Ayşe'ye Meryem'e daha özel teşekkürler ediyorum...
:))

teşekkür ederim gamze hocam,hepimiz birlik olarak bu işlere gönül vererek böyle daha nice güzel seminerler hazırlayacağız...

Cuma akşamı saat 9 da yola çıktım pazartesi akşamı saat 9 da evimdeyim :D
ben evimdeyim ama Hüsna'cığım, Meryem'ciğim ve Selçuk hocam hala yollarda :(

arkadaşlar sadece şunu söyleyebilirim ki seminerlerimiz de ki heyecan, mutluluk, coşku anlatılmaz yaşanır...
bizi Muğla'da ağırlayan Muğla ekibimize (suzan bağcı, alpaykızı, esra) sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum, veeeeeeee iadeiziyaret yapmak üzere kendilerini Bursa'ya bekliyoruuuuummmmmmm ;)

canım benim daha ilk tanışmamıza rağmen sizlere çok ısındım.. iadeyi ziyaret yapmak için bursaya gelmek çok çok isterim ama 17 kasımda vizelerimiz başlıyor :S bu işe gönül veren biri olarak beni yanında hisset :) tüm zorlukları aşarsın genel koordinatörümüz.

hoşgeldiniz iyi ki geldiniz:)gerçi ben tülay hocanın konuşmasına katılamadım ama tatlıcadıyla ve selçuk beyle musa beyle tanışmak güzeldi:))teşekkürler :)) yine bekleriz:))

Tubacım seni de aramızda görmekten çok mutlu olurduk gelebilseydin keşke..

İstanbul semineri duyurusunu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah oraya da gelicem bu dönem seminerlerimizde boş yok hepsinde varım kısmetse :):)

Muğla ekibine tekrar teşekkürler :)

Yorucu bir haftanın ardından evimize işimize kazasız belasız döndük.Çok şükür...
Muğla da seminer ekibimizden Suzan,Tuba ve Esra hanıma ayrı ayrı teşekkür ederim.
Güzel bir organizasyondu.
Sanırım seminer dönüşü maceralarımızı içeren bir konuyu arkadaşlar ekleyeceklerdir.Şu an çok yorgunum kusura bakmayın fazla yazamıyorum daha da detaylı yazacağım.

helal olsun ya bu ekibe ve katılan katılmayan herkese....

veeeeeeeee en sonunda bende evimdeyim perşembe günü başlayan uzun yolculuk bugün bitti o kadar eğlenceli ve güzel bir yolculuktu ki anlatamam yaklaşık 3.000 kilometre yol yaptık dile kolayyyyy selçuk hocayı uyutmamak için kapalı olan bütün defterleri açtık valla ikramlar sohbetler hak getire artık :110103_aphextwinz_p
seminer için diyecek çokta fazla birşey yok tek kelimeyle süper ötesi bişeydi ayşenin dediği gibi anlatılacak gibi değil ancak yaşanırsa anlaşılır bunun güzelliği :)

meryemcem tokattan,ayşem istanbuldan gelerek bana ve seminerlerimize renk kattılar :congratulationscut4 buradan seminerde emeği geçen bütün arkadaşlarıma ve bütün katılımcılarımıza ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum :36_3_12:

ohh bayanlar bekarsınız bebekte yok gezin bakalım hayırlı olsun semınerınız artık yakına gelın de ben de katılayım halen kımseyle tanışamadım ya

seminerimiz yine çok güzel geçmiş... emeği geçen herkesi tebrik ediyorum... okuloncesiforum ailesine yakışan böyle işte...

meryemcem ve hüsna hocam siz bir araya geldiniz ya kim tutar sizi..:)) selçuk hocam musa hocam ve ismail hocam ve diğer ekip arkadaşları sizlerin emeklerinize sağlık inş. daha nice seminerlerde buluşuruz diye ümit ediyorum... biraz daha buralara yaklaşın daha fazla özletmeyin kendinizi...

Her şey çok güzel olmuşş, yeni bakabildim herkesin emeklerine sağlık.
Nice seminerlere inşallah:)

ben de gelmeyi çok istiyordum Muğla'ya....... : (

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri