08 - 09 Anadolu Üni AÖF Okul Öncesi Öğretmenliği Staj Yerleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan birsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Staj yerını nasıl ögrencez

Selın staj yerını nasıl ögrenırız acıl

oolp.anadoluya giriceksin de ben o msjı geçen yıl yazmıştım daha açıklanmadı sonuçlar... panik yapma:)

arkadaşlar kullanıcı adları ve şifreleride mi internetten verecekler yoksa bürolardan mı alacağız..birde usta öğreticilik yapan var mı aranızda staj hakkı ölüyomuş göndermiyolarmış staj yaptığın anaokuluna seni köylerde böylece dersten kalıyomuşun dediler bana fikir sahibi olan varsa söylesin lütfen ben teklifleri red ettim hep ustaöğreticilik:(:(

levent yıldız ertan anaokuluna çıkmış yerim lise arkadsaşımla ayını yerdeyim ne şans demi:) aynı okulda olan var mı başka
selin kardeş nasıl öğrendin staj yerini büroya giderkmi

bu sene 9 şubat yazıyodu kitapçıkta ama cumartesi takvime göre her sene 9 şubatta mı oluyor ne zaman başlayacak tarihleri neler bilgi verirseniz sevinirim

arkadaşlar açılmıyor siteler birtürlü :((bende sabrsızlıkla beklıyrmmm

arkadaşlar ne zaman açıklanırrrrrrr

18 aralık cuma günü açıklanıyormuş

arkadaşlar bugunde açıklanmadı bilgisi olan varmı cuma kesinmi?

Arkadaşlar ben Anadolu üniversitesine aradım 17_18 arlık tarihlerinde internetten duyurulacağını söylediler...

Merhaba arkadaşlar staj yerleri belli olmuş atama kaydımızı nereye yenileteceğiz biliyormusunuz?şimdiden teşekkür ederim...

arkadaslar staj yerleri belli oldu ben ögrendm birde şiremi ögretmenimi bildiren çalışanlar için onaylatmak için form gönderşler üniversiteden

sizlerede geldi mi arkadaslar ünversiteden form

staj yapacağımız okullar bellide nezaman staja başlıyoruz bilen varmı?

8 subatta üniversitenin yolladıgı formda öye yazıyor

arkadaşlar 3 sınıflar için staj yerleri belli oldumu biliyormusunuz?? teşekkürler

-------------------------------------------------

staj yerinizi öğrenmek için;

OOLP

ben giremiyorum bir türlü...link hata weriyor:(:(:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri