04 06 2008 Tatilll

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gülis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gülis
Arkadaşlar Milli Eğitim Bakanı 4 Haziran Çarşamba gününü Çevra haftası nedeniyle tatil etmiş. Bilinen bir haber sitesinden okudum. Bunun için okulunuza yazı geldimi?

ilginç burdan duyuyorum şimdi hayırdır inşallah...

şansa bak... 30 mayısta yapmayı planladığım yılsonu gösterimi 3.kez ertelemek zorunda kalıcam anlaşılan...oofff :((

şansa bak... 30 mayısta yapmayı planladığım yılsonu gösterimi 3.kez ertelemek zorunda kalıcam anlaşılan...oofff :((

Canım bende senle aynı durumdayım. 30 Mayısta yapacağım yıl sonu gösterimi çarşamba gününe almıştık bazı nedenlerden dolayı O günde tatil edildi. Ama değiştirmeyeceğim çarşamba akşamı yapacağım....

evet bnde yeni duyuyorum buundan sonra 4 haziran böyle olacakmış

tatil yokmuş arkadaşlar.ben şube müdürmüze sordum .sadece çevre temizliği yapılacak dedi.onlara yazı gelmiş yazıda tatil falan demiyormuş

okula gelen yazıyı ben okumadım ama sanırım göl vb. gibi yerlerin temizliği ile ilgiliymiş...burda öyle bir yer olmadığı için bizim okul var...

bize verilen bilgiye göre anasınıfı ve 1 2 3.sınıflar ders yapacak diğerleri çöp toplayacak yanı tatil falan yok

tattil yok arkadaşlar sadece tüm heryer çevre temizligi yapacak

ben müdürümüze sordum, yılsonu gösterim var, yapmama engel oacak bir durum var mı diye.. ertele sen gösterini dedi, tüm okul katılacak, onlara da çevre bilincini aşılamalıyız cevabını aldım..

yalnız, haberlerden izleyen veliler çocuklarını gönderme taraftarı değil.. ben çocuğuma çöp vs. toplatmam diyo, bakalım..

arkedeşler saat 9 ve 11 arasında çevre temizlenecekmiş buna 1 ler ve 2 ler dahil değilmiş.diğer saatlerde sınıfdaki etkinliklerle devam edeceklmiş.resmi gazetede öyle yazıyomuş muş muş..

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla 4 Haziran Çarşamba günü büyük bir çevre etkinliğinin gerçekleştirilmesi için bütün okulların tatil olacağını bildirdi.
5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla 4 Haziran Çarşamba günü büyük bir çevre etkinliğinin gerçekleştirilmesi için bütün okulların tatil olacağını bildiren Çelik, ''15 milyon öğrenci, 1 milyon personel ve gönüllü velilerle birlikte, deniz kıyıları, akarsu ve göl havzaları, piknik alanları ve açık havada 20 milyon kişi aynı anda çevre temizliği yapacağız. Poşet ve pet toplayacağız. Belediyeler alacak, imha edecek'' dedi.

Çelik, çevre temizliğinin öğleye kadar devam edeceğini, öğleden sonra da piknik yapılacağını belirtti. (Alıntı)
Arkadaşlar daha açık nasıl olabilir ki. Tamam çöp toplama vs bunlar olabilir ama okulların tatil olduğu kesin. Ben müdürüme sordum tatil dedi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla 4 Haziran Çarşamba günü büyük bir çevre etkinliğinin gerçekleştirilmesi için bütün okulların tatil olacağını bildirdi.
5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla 4 Haziran Çarşamba günü büyük bir çevre etkinliğinin gerçekleştirilmesi için bütün okulların tatil olacağını bildiren Çelik, ''15 milyon öğrenci, 1 milyon personel ve gönüllü velilerle birlikte, deniz kıyıları, akarsu ve göl havzaları, piknik alanları ve açık havada 20 milyon kişi aynı anda çevre temizliği yapacağız. Poşet ve pet toplayacağız. Belediyeler alacak, imha edecek'' dedi.

Çelik, çevre temizliğinin öğleye kadar devam edeceğini, öğleden sonra da piknik yapılacağını belirtti. (Alıntı)
Arkadaşlar daha açık nasıl olabilir ki. Tamam çöp toplama vs bunlar olabilir ama okulların tatil olduğu kesin. Ben müdürüme sordum tatil dedi.

bimde müdürmüz tatil yok diyo resmi gazetede öyle demiyormuş.şuanda kendiside yanımda hala bu konuyu konuşuyoruz eşimide okulunda idare tatil yok diyo.

bizde de tatil yok.çevre temizliği var...ama piknik yok...piknik yapılacak diyenler keneleri hesaba katmadı heralde.....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri