Sormak İstedikleriniz

usta öğreticilerin stajyerlikleri kaldırılabiliyor mu? kaldırılabiliyorsa bu nasıl olacak?

e-okul ogrenci bilgi girisini bir turlu yapamıyoruz.her öğrenci bilgisi girildikten sonra sıstem basa donuyo ve tekrar sıfre ıstıyo.bunun daha kolay bı yolu var mı ?ne zamandır ugrasıyoruz:(

arkadaŞlar Önlİsans okuyorum Çocuk gelİŞİmİ ama devam etmek İstİyorum dİkey geÇİŞle okul Öncesİ bÖlÜmÜne geÇebİlİr mİyİm Şİmdİden teŞekkÜrler

usta ÖĞretİcİ olarak atamada gİtmek İstedİĞİm yerİ tercİh edebİlİyor muyum bİrde eŞ durumunda yakin yerlere atanma Şansim var mi

Sayın Hocam ben 2005 Şubat ayı atamasıyla Osmaniye nin bir ilçesinde görev yapmaktayım.O yılki kazanmış oldugum haktan dolayı dogu gorevımı yapıyorum bu sene subat 2009 da 4 senem doluyor.Mayıs ayında doğu görevimi tamamlamış oluyormuyum?dolayısıyla tayin isteyebilirmiyim*
Bir sorum daha olacaktı 1977 doğumlu okuloncesi ögretmenliğinden mezun olmus bır arkadasım var.2003 senesınden bu yana ozel okullarda calıstı halende M.E.B bağlı bır anaokulunda müdür olarak görev yapıyor.Stajerliğide geçen sene kalktı.Bu sene tekrar kpss girip devlete geçmek istiyor yaşından dolayı bu hakkı artık kalmadımı?
teşekkür ederim.

merhabalar.ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim. okul saatleri dışında özel eğitim ve rehabilitasyon merkeznde çalışabilir miyiz. teşekkürler

ben bu sene yaşadığım şehirde usta öğretici olarak göreve başladım,ancak ikinci dönemde evlenmeyi düşünüyorum,eş durumundan gittiğim şehirde yeniden başka bir yere atanma,çalışma olasılığım var mı?istifa edersin ancak deniyor doğru mu bu,tayin isteme gibi bir hakkımız yok mu bizim.

kadrosuz usta öğreticiler tayin isteyebiliyorlar mı eş durumundan?başka bir şehirde çalışabiliyorlar mı dönem içinde

mrb hocam lütfen cevaplamanızı istiyorum ben 8.30 girip 15.30 da dersten cıkıyorum normalde 14.30 da cıkıyorduk ordu genelinde sbs ye hazırlık kursları olduğu için benimde cocuklar taşımalı egitimle geldiği için mecburen kalıyorum ama ekdersime yansımıyor bu kaldığım süre ne yapmam gerekiyor anaokulunda calışsam tam gün parası almam gerekiyor ama bişi alamıyorum almam gerekir mi?

arkadaşım senin çalışma süren 5 saattir.aralıksız. bu da 8 30 dan 13 30 a kadardır. geri kalan sürede sen bakmaya bilirsin. müdür yada müdür ün belirteceği kişi bakacak. biz ler haklarımıza sahip çıkmalıyız. sana yapılanlar yasal değil.

ooegm.gov.tr den mevzuatı indir incele bence

lise mezunu usta öğreticilere nisan ayında sözleşmeli öğretmen olarak çalışmaları için sınav açılıcakmış bir doğruluğu var mı acaba bu duyumun?fahri olarak görevlendirilen kuran kursu hocaları için bu yenilerde bir sınav açılmıştı hem lise hem aöf liler katıldı 400 kişi atandı bizede böyle bir hak tanınır mı acaba,ya da kadrolu usta öğretici olabilir miyiz,çünkü dün aöf 3.sınıfta okuyn bir arkadaşın elindeki staj kağında gördüm,iki seçenek vardı kadrolu usta öğretici,kadrosuz usta öğretici diye o kadrosuz usta öğreticiliği işaretlemişti.demek oluyor ki kadrolu usta öğreticilikte var,bunların şartları neler nasıl olunuyor?

sayıları öğretmek için defter tutmak yasakmış sadece çalışma sayfaları yaptırılacakmış okulda,defteri eve ödev yapılsın diye göndermeliymişiz müfettiş geldiğinde dosyasında çalışma sayfası istiyomuş,defter gösterilemsi yasakmış öyle mi hocam?

meb'e bağlı anaokulunda görev yapan bir öğretmenim.okul kurallarına ve sınıf kurallarına uymayan bir öğrencim var.okuldan kaçmaya bile teşebbüs etti.sınıfın düzenini bozup diğer çocuklarla yapacağım faaliyetleri engelliyor. her türlü metodu deneyip çocuğu okula uyum sağlaması için ne gerekiyorsa yaptım. aile çocuğunda bir davranış bozukluğunun olmadığını söylüyor ve kabul etmiyor.okul idaresi ve ben çocuğun bu hareketlerinden zor durumda kalıyoruz.bu durumda mevzuata göre nasıl bir işlem yapılabilir? çocuğun okuldan kaydı neye dayanarak silinir?

hocam rehberlik servisi varsa gönder incelesin yoksa il merkezinde ramler var rehberlik araştırma merkezleri eğer sen öğretmni olarak sorun görüyorsan gönder incelesinler bakalım ne diyecekler anlatın durumuda yardımcı oluyorlar aynı benmde 2 yıl üstüste başımdan geçmişti zor bi drum Allah yardımcınız olsun

okul müdürüm planlarımda amaç ve kazanımları kodlayarak yazabilirsin diyor fakat bu yıl kş müfettişimiz açok açık yazacaksın dedi. Bu durumda yazmasam müfettişim ne diyebilir?(Ayrıca meb'in klavuz kitabında da kodlayarak yazılmış)

okul müdürüm planlarımda amaç ve kazanımları kodlayarak yazabilirsin diyor fakat bu yıl kş müfettişimiz açok açık yazacaksın dedi. Bu durumda yazmasam müfettişim ne diyebilir?(Ayrıca meb'in klavuz kitabında da kodlayarak yazılmış)

evet müfettişler istiyorr biz arkadaşlarla şöyle bişi düşündük plana kodlayarak yazıyoruz ama amaçlar ve kazanımları fotokopi çektirp plan dosyamızın başına yerşeltirdik gelen müfettişte hiç bişi demedi bu sadce benim fikrim arkadaşım size gelen müfettiş belki kabuletmeyebilir( çünkü müfetişlerin birinin dediğini aynı yan tarafında diğeri kabuletmiyorr)

evet müfettişler istiyorr biz arkadaşlarla şöyle bişi düşündük plana kodlayarak yazıyoruz ama amaçlar ve kazanımları fotokopi çektirp plan dosyamızın başına yerşeltirdik gelen müfettişte hiç bişi demedi bu sadce benim fikrim arkadaşım size gelen müfettiş belki kabuletmeyebilir( çünkü müfetişlerin birinin dediğini aynı yan tarafında diğeri kabuletmiyorr)

bende böyle düşünmüştüm

Merhaba ben bİr İlkÖĞretİm okulunda anasinifi ÖĞretmenİyİm okul mÜdÜrÜmÜz en az 10 ÖĞrencİ kuralini yerİne getİrmek İÇİn okula gelmeyecek Çocuklari kayitli gÖsterdİ . Okula devam eden kayitli ÖĞrencİ sayisi 5 .Şu anda kendİ ÇocuĞuda dahİl 3 yaŞi kÜÇÜk ÇocuĞu kayitsiz sinifima getİrtİyor anasinifi okulun diŞinda ve bu kÜÇÜk Çocuklari benİm lavaboya gÖtÜrÜp getİrmemİ İstİyor ÇÜnkÜ bİna İÇİnde lavabo yok.karŞi ÇiktiĞimda aĞir konuŞuyor ne yapabİlİrİm.kendİmİ Çocuk bakicisi gİbİ hİssedİyorum!!!!

Merhaba ben bİr İlkÖĞretİm okulunda anasinifi ÖĞretmenİyİm okul mÜdÜrÜmÜz en az 10 ÖĞrencİ kuralini yerİne getİrmek İÇİn okula gelmeyecek Çocuklari kayitli gÖsterdİ . Okula devam eden kayitli ÖĞrencİ sayisi 5 .Şu anda kendİ ÇocuĞuda dahİl 3 yaŞi kÜÇÜk ÇocuĞu kayitsiz sinifima getİrtİyor anasinifi okulun diŞinda ve bu kÜÇÜk Çocuklari benİm lavaboya gÖtÜrÜp getİrmemİ İstİyor ÇÜnkÜ bİna İÇİnde lavabo yok.karŞi ÇiktiĞimda aĞir konuŞuyor ne yapabİlİrİm.kendİmİ Çocuk bakicisi gİbİ hİssedİyorum!!!!

Almaya'da anaokulu öğretmenliği yapan doğal olarak diplomasını oradan almış bir arkadaşım var ve Türkiye'ye gelmek istiyor özel okullarda çalışma imkanı varmı?:congratulationscut4

Merhaba, gazi üniversitesi çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. 2009 kpss puanım ile okul öncesine ve kız meslek liselerine atanabiliyor muyum? yoksa sadece kız meslek liselerini mi tercih edebiliyorum... ? teşekkürler..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri