Resimlerin hiç birini göremiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
nihayet sorunumu hallettim, çok şükür...

mrb.. kaç gündür ne resim nede dosya yükleyemiyorum neden olduğunuda anlayamadım yardımcı olurmusunz...

Yükleme sitelerini kontrol ettim ama bir sorun yok. Büyük bir ihtimalle yoğunuktan dolayı yükleme yapamamışsınızdır.
Yada resimlerin boyutları ve dosyanın boyutuda fazla olabilir.
Dosyanızı zip veya rar ile koyarsanız yükleme yapılır.
Resimlerinizin ise boyutlarını küçültürseniz daha kolay yüklenir.
Şimdiden iyi paylaşımlar.:):)
Tekrar bir sorun olduğunda yardımcı olurum.

çok tşkr ederm:)

sorun çözüldü ehe(((:

Sevindim kolay gelsin iyi paylaşımlar.

teşekkürler, resim yüklemedeki problemimi hallettim, şimdi sıra diğer dosyalara geldi, inşallah onları da yükleyebilirim...

mrb.. ben resim yükleyemiyordum boyutunu küçültmüştm sorun çözülmüştü ama şimdi de resmi göz atdan seçiorum yükle diorum bu işlem oluoo fakat copy kısmı o sayfa çıkmıooo ve sayfa tekrar resim yükle diye yine çıkıo boyutunuda ayarlıyorum ama yinde olmuoo ne yapmalıyım? yardımcı olursanz sevinirm

bende etkinliklerimi paylaşmak istiyorum nasıl yapıcam lütfen yardımcı olurmusunuz

şimdi artık etkinliklerimi gönderebilirmiyim?

arkadaslar hıc bır slayt hıkayeyı acamıyorum lıngı tıklıyorum ama adres bulanamıyor bana zaman kavramını verebılmem ıcın slayt hıkaye lazım :((((

lutfen bırılerı bısey desın yardım etsın cıldırcam artıkkk

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

resim eklemesi yapamıyorum pcden bunu nasıll yapabileceğim hakkında bi bilgisi olan varsa eğer lütfen bana yardımcı olabilir mi acabaa????ssaassrrre

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim inceliycem verdiğiniz adresleri

arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum bana yardım eder misiniz bende etkinliklerimi göndermek istiyorum nasıl göndercem????

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri