Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Hocam tam olarak kullandığım şarkının adı aklıma gelmedi şimdi, ama rumeli havaları gidiyor ben öyle tercih yapmıştım. Ekrem ve Gültekinin Rumeli şarkılarından hareketli bir müzik seçebilirsiniz.

arkadaşlar bilmiyorum beğenirmisiniz ama benim hazırladığım birkaç etkinlik var biri bir tatil kyünün müzüğiyle hazırladığım hoki poki dansı müziği elmde mevcut nasıl ulaştırırım bilmiyorum küçük yaş gurubu için dalinler dansı sarı bornozlarla harika grünüyolar.mezunlar için vals tango gibi bişy yapailirsiniz bide benim oluşturduğum çeşitli müzikleriden karışık bişy yapıp ilginç bi dans hazırladım işinize yarrsa bi şekilde ulaştırabilirim size.hee bide mezuniyet şiirim var

HOCAM DRAMA BÖLÜMÜNDEN FAYDALANABİLİRİSNİZ.BİRDE BEN DE KÖY OKULUNDA ÇALIŞIYORUM.23 NİSAN İÇİN BAYRAK GÖSTERİSİ YAPMIŞTIK.KISACA ANLATAYIM.KIRMIZI SON KARTONLARINI BİRLEŞTİREREK BÜYÜK BİR BAYRAK ZEMİNİ HAZIRLADIK.ÇOCUKLARDANDA ELLERİNDE OLAN BEYAZ KIYAFETLERİ GİYMELERİNİ İSTEDİM(KÖYDE OLUNCA İMKANLAR KISITLI).5 TANE ÇOCUĞA YILDIZ ŞEKLİNİ VERDİM.DİĞERLERİYLEDE HİLAL OLUŞTURDUM.SONRADA ANDIMIZA BENZEYEN ŞU YAZIYI BEN OKUDUM ONLAR TEKRAR ETTİ.
''GENCİM,YİĞİDİM,CESURUM,ŞEREFLİYİM,ŞAHSİYETLİYİM,ONURLUYUM,VAKARLIYIM,BAŞARILIYIM,AZİMLİYİM,GÜÇLÜYÜM.BEN TÜRK EVLADIYIM!HEDEFİM,KÜÇÜKLERİ KORUMAK,BÜYÜKLERİMİ SAYMAK,ÖRNEKLİĞİMİ HERYRDE VE HER ZAMAN BÜTÜN İNSANLARA GÖSTERMEKTİR.VATANIMI,MİLLETİMİ,BAYRAĞIMI SEVECEĞİME,KORUYACAĞIMA VE SAYGI DUYACAĞIMA SÖZ VERİYORUM.(BURDA ÖĞRETMEN 3 DEFA SÖZMÜ DİYE SORUYOR ÖĞRENCİLER HER DEFASINDA SÖZ DİYOR)VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! ''

İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR AMA .ÇOK ETKİLEYİCİ OLUYOR TAVSİYE EDERİM HOCAM.SAYGILARIMLA

Hocam bu harika ve çok duygusal..Teşekkür ederim kullanacağım bunu. Yüreğinize sağlık...

bana da acil lazım arkadalaş.....

arkadaşlar bana şöle tiyatro oyunları gibi elinizde küçük oyunlar varsa yollarmısnız rica ediyorum. birde hacivat karagöz oyununda bildiğiniz değişik bir gösteri varsa elinizde yollarmısnız. lütfen lütfen lütfen okuyanın elinde varsa yollasın. şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar müdür aniden yıl sonu istedi ve bi ronta ihtiyacım var 10 tane öğrencim var zamanım kısa yardım edermisiniz

bir minicik kelebek
uçtu geldi dönerek
kondu bir papatyaya
çok mesudum diyerek

o papatya haindi
birden bire silkindi
yere düştü kelebek
ah vah diyerek

sonra bir arı geldi
kelebege el verdi
kurtardı kelebeği
o minicik meleği

ben bu rondu oynatırken 4 tana papatya 4 kelebek ve 4 arı seçiyorum.papatyalar daire seklinde oturuyorlar.kelebekler kendi papatyasının arkasında duruyo.şarkının 1.kısmını kelebekler hareketleriyle beraber yapıyorlar.2.kısmında papatyalar ön planda oluyor.kafaları önde.haindi derken sinirli bir sekilde kafalarını kaldırılar.silkindi derken hızlı sallanırlar kelebekler yere düser ve 3 kısımda arılar kelebekleri kurtarırlar.umarım beğenirsiniz

bende okul öncesi şenliğinde bunu yaptırmayı düşünüyorum
sende yaptırabilirsin

arkadaşlar bilmiyorum beğenirmisiniz ama benim hazırladığım birkaç etkinlik var biri bir tatil kyünün müzüğiyle hazırladığım hoki poki dansı müziği elmde mevcut nasıl ulaştırırım bilmiyorum küçük yaş gurubu için dalinler dansı sarı bornozlarla harika grünüyolar.mezunlar için vals tango gibi bişy yapailirsiniz bide benim oluşturduğum çeşitli müzikleriden karışık bişy yapıp ilginç bi dans hazırladım işinize yarrsa bi şekilde ulaştırabilirim size.hee bide mezuniyet şiirim var

hocam şu mezuniyet şiirini yazabilirmisinz

arkadaşım bizim 26 mayıs ta programımız var.bu sene 5 etkinlik hazırladım.4 sınıfız 16 veya 17 etkinlik çıkıyor.benimkileri söyleyim.mehteran takımı kurdum.ata demirer in küçük kurbağa remix çok hoş ve komik bir dans gösterisi var.dale don dale balonlu hip hop dansı var.(bu sitede bulmuştum tombul kral müziği var) tombul kral ve pranses balesi var.ilgilenirsen ayrıntıları da anlatırım.kolay gelsin .etkinlik bulmak kadar zor bişey yok.

Tombul kral müziğini araştırdım fakat bulamadım.Ben de öğrenmek istiyorum.Mümkünse gönderir misin?Ya da siteden nasıl bulacağımı belirtirseniz sevinirim.

teşekkürler canım saol.

sene sonu gösterileri için rontçalışması arıyorum yardım edermisiniz?

forumumuzda bir sürü ront var hocam bir kac tanesini ekleyeyım

http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?t=22295&highlight=mantarlar+rondu

bir minicik kelebek
uçtu geldi dönerek
kondu bir papatyaya
çok mesudum diyerek

o papatya haindi
birden bire silkindi
yere düştü kelebek
ah vah diyerek

sonra bir arı geldi
kelebege el verdi
kurtardı kelebeği
o minicik meleği

ben bu rondu oynatırken 4 tana papatya 4 kelebek ve 4 arı seçiyorum.papatyalar daire seklinde oturuyorlar.kelebekler kendi papatyasının arkasında duruyo.şarkının 1.kısmını kelebekler hareketleriyle beraber yapıyorlar.2.kısmında papatyalar ön planda oluyor.kafaları önde.haindi derken sinirli bir sekilde kafalarını kaldırılar.silkindi derken hızlı sallanırlar kelebekler yere düser ve 3 kısımda arılar kelebekleri kurtarırlar.umarım beğenirsiniz

bende okul öncesi şenliğinde bunu yaptırmayı düşünüyorum
sende yaptırabilirsin

merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeni sayılırım.Okul Öncesi şenlikleri ile ilgili bir plan var mı?

öncelikle hoşgeldiniz....ben bu sene ,seneye anasınıfına kaydolacak çocukları sınıfı davet edip etkinlikler yapmayı planlıyorum...geçen senelerde skeçler gösteriler parmak oyunları tekerlemeler playbackler vs gibi etkinlikleri sergiledimiştim ayrıca sitede farklı etkinlikler var arama butonundan aratıp bulabilirsiniz kolay gelsin

arkadaşlar bende 30 mayıs akşamı gösteri yapıyorum bizim murat adlı sarkıcının ıspanaklı yumurta adlı sarkısını yemek tarifi olarak anons edip pleybek yaptırmayı düsünüyorum provalarda cok eğleniyoruz gecen yıl baska okuldada yapmıstım günlerce konusuldu birde hint müziğiyle kızlarım hint dansı yapacaklar umarım bir fikir verebilmişimdir

boyama sayfalarında mevcut

evet emel hocam müziğini istiyorum.Güzel bir oyuna benziyor.Gönderirseniz sevinirim.Site içi arama yaptım ama bulamadım.
Şimdiden teşekkürler.

fatmanuravcu hocam su dalin dansını bıraz açarmısınız?

memmune ateşböceğini nasıl oynattın merak ettim

ben melis lise sonda okuyorum bölümüm çocuk gelişimi gerçekden bu forumda harika etkinlikler var beyaz kelebekler etkinliğini bizde velilerimize sunmuştuk staj okulumda hoş bi etkinlik (:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri