ANNE_BABA EĞİTİMİ KÖŞEMİİİİİİİİZZZZZZ:)

harikalar hocam çok teşekkürler çok güzel bir fikir

rica ederim arkadaşlar bende yazıları evlere de yolluyorum ama bu da dikkat çekici oluyor

çok teşekkürler

aaaa... çok güzel bir fikir ya çok beyendim bizde hemen uygulamaya koyacağız eline sağlık teşekkürler.

canım güzel yorumlarınız için hepinize teşekkürler benim pc deki bluetooth cihazı sorunlu yoksa bende çalşıma örnekleirmde daha çok örnek yollamak istiyorum işinize yarayacak olmasına sevindim arkadaşlar

çok güzel bir fikir..teşekkürler.

asos rica ederim beğenmene sevindim hocam

gerçekten hoş bir yöntem.teşekkürler.

sağol canım çok güzel olmuşş

çok güzel olmuş.elinize gönlünüze sağlık.
bursa da geçenlerde morpa nın düzenlemiş olduğu seminere gelen gazi hocalarında bir kaç örnek vardı onları bile paylaşmakta zorlandılar. siteyi adres gösterseydim daha yararlı bir seminer olurdu. burada kimseyi eleştirmek adına yazmıyorum. sadece baylaşımların bu derece kıt olacağı bir seminere gittiğim için kendi kendime hayıflanıyorum.

teşekkürler

cok hos olmuslar tesekkurler

evet bencede çok yaralı olur. çalışmaya başlayınca bende mutlaka deneyecemm

çok güzel bir çalışma .Başarılar diliyorum

güzel fikirrrr teşekkürler paylaşım için

paylaşım için teşekkürler...

hocam gercekten alıyoralarmı aile ler bu konuda cok sanslısınz demekki paylasım icin tesekkurler..

teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için elbette ilgileniyorlar şu ara biraz ara verdim bu çalışmaya ama yeterli tanıtımı yapınca düzenli toplnatılar da eklenirse elbette ilgilerini çekiyor kazandığımız veli kar öyle değilmi bu bazen 5 de 1 bile olsa değerrr benceee

kesinlikle çok güzel fikir tebrik ederim..:36_3_12:

teşekkürlerr

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri